Obavještavamo Vas da smo povodom Međunarodnog dana žena, u saradnji s kompanijom LINK group, obezbjedili besplatne online kurseve engleskog jezika za slušateljice TNT-a!

 

BusinessAcademy, kao dio kompanije LINK group, poklanjanjem ovih kurseva pruža odličnu priliku svim damama koje žele da usavrše i unaprijede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspješnije na privatnom i profesionalnom planu.

Ukoliko želite da dobijete jedan od besplatnih kurseva, potrebno je da na adresu [email protected] pošaljete mejl sa subjectom Besplatan kurs 8. mart, u kojem ćete napisati svoje ime i prezime. Tri dame će dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs engleskog.

Ukoliko budete jedna od dobitnica, dobit ćete poklon-kod s kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete u formu koja se nalazi na dnu strane, dobit ćete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa.

Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodjeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom.

Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da pokažemo koliko cijenimo pripadnice ljepšeg pola i koliko je bitno kontinuirano ulagati u svoje obrazovanje!

Sretno!