Povodom Međunarodnog dana žena, u saradnji s kompanijom LINK group, obezbjedili smo besplatne online kurseve engleskog jezika za slušateljice TNT-a!

BusinessAcademy, kao dio kompanije LINK group, poklanjanjem ovih kurseva pruža odličnu priliku svim damama koje žele da usavrše i unaprijede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspješnije na privatnom i profesionalnom planu.

Za učešće u nagradnoj igri bilo je potrebno da na adresu [email protected] pošaljete mejl sa subjectom Besplatan kurs 8. mart, u kojem je trebalo napisati svoje ime i prezime.

Najsretnije su bile:

 1.  Benisa Beso
 2. Branka Rajkovic
 3. Borjana Timotijevic
 4. Jovana Cvijetic
 5. Ajna Gluhić
 6. Emina Muharemagic
 7. Emina Muharemagic
 8. Melisa Caatic
 9. Jasmina Dzinic
 10. Imela Spahic
 11. Alena Hadžimujić
 12. Gordana Drljepan
 13. Amina Cejvan
 14. Elvisa Dzinic
 15. Ajla Karahođa

Čestitamo!

Sretne dobitnice dobit će poklon-kod s kojim ostvaruju pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesu u formu koja se nalazi na dnu strane, dobit će  na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa.

Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodjeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom.

Ovo je bio samo jedan od načina na koji smo željeli  da pokažemo koliko cijenimo pripadnice ljepšeg pola i koliko je bitno kontinuirano ulagati u svoje obrazovanje!