REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Nakon dugogodišnjeg rada na Pedijatrijskom odjelu JU Bolnica Travnik, prim.dr. Enisa Čaluk nastavila je rad u vlastitoj ordinaciji.

Ordinacija se nalazi na adresi Fatmić bb u blizini Zelene pijace u Travniku. U Pedijatrijskoj ordinaciji „Prim.dr. Enisa Čaluk“ možete koristi različite usluge vezane za specijalističke pedijatrijske preglede i kontrole, od dojenačke i predškolske dobi, do školske i adolescentske dobi.

Pregledima su između ostalog obuhvaćeni svi klinički entiteti pedijatrijskih pregleda, akutne i hronične bolesti kao i savjetovalište za zdravu dojenčad i djecu do tri godine starosti.

Osim specijalističkih pregleda, u Pedijatrijskoj ordinaciji „Prim.dr. Enisa Čaluk“, primjenjuju se individualizirane inhalacije za pacijente sa bronhitisom i astmom, praćenje i kontrole, kao i savjetovalište kod djece sa dijabetes melitusom, ishrana prema ADA tablicama i preporuke o intenziviranoj inzulinskoj terapiji.

U Pedijatrijskoj ordinaciji „Prim.dr. Enisa Čaluk“ vrše se i pregledi djece sa prekardijalnim smetnjama, snimanje i interpretacija EKG-a, kontrola tlaka, pregledi akutnih i hroničnih problema ishrane i varenja, akutnih hroničnih infekcija mokraćnih puteva, kao i prevencija i liječenje malokrvnosti, rahitisa i drugih akutnih i hroničnih stanja u pedijatrijskoj praksi.

Radno vrijeme Pedijatrijske ordinacije „Prim.dr. Enisa Čaluk“ je svakog radnog dana u jutro od 09,00 do 11,00 i popodne od 16,00 do 18,00 sati, te subotom od 9,00 do 11,00 sati.
Svoje preglede možete zakazati i pozivom na broj mobitela 061/285-795.