Gradsko kazalište mladih Vitez oduševilo je publiku u Vitezu po tko zna koji put te izvedbom predstave „Lude sedamdesete“ uspješno započelo i najavilo iznimnu kazališnu sezonu koja nas očekuje.

Omiljenu priča kazališne publike o četiri žene u staračkom domu i njegovateljici koja se brine o njima bila je i više nego dovoljan mamac da Kazališna dvorana u Vitezu ponovno bude krcata, a publika ni ovoga puta nije štedjela svoje dlanove, dapače.

Iz GKM-a Vitez su odlučili nastaviti svoju višegodišnju praksu pozivanja gostiju na neke od svojih predstava, a ovoga puta to su bili članovi Hrvatskog planinarskog društva Vitez, u čije se ime zahvalila, ali i pozdravila sve nazočne Dragana Sivonjić, predsjednica HPD Vitez.
“Postoji neka bliska poveznica među viteškim planinarima i kazalištarcima. Jako sam sretna što smo večeras ovdje, tim više što je dvorana krcata, a i što se naše prijateljstvo nastavlja i produbljuje”, kazala je između ostalog Dragana Sivonjić.

Među brojnom publikom moglo se primjetiti i predsjednika Federacije BiH, Marinka Čavaru, koji je bio u pratnji supruge te donedavnu ministricu obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ŽSB, Katicu Čerkez, kojima su iz GKM-a Vitez zahvalili na potpori u prethodnim godinama, a što je publika također nagradila pljeskom.

„Početak nove kazališne sezone kao iz snova. Odlična igra naših “bakica”, krcata dvorana, fantastična publika… Divna najava onoga što nas očekuje u narednom periodu, osim brojnih gostovanja, posebno izdvajamo tri nove premijere koje ćemo izvesti u travnju i svibnju”, kazao je nakon predstave Ivan Sajević, voditelj GKM-a Vitez.

Višestruko nagrađivana predstava “Lude sedamdesete” nastala je po dramskom predlošku članice GKM-a Vitez Ane Dragozet, a u režiji Brune Grebenara.

U predstavi “Lude sedamdesete” igraju: Antonela Lukić, Berna Mišković, Ivona Matošević, Ana Maros i Elena Stojak. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević, fotografiju potpisuje Boris Šarić, a grafičko oblikovanje Borislav Sučić.

3
Komentari

avatar
3 Teme komentara
0 Odgovori na temu
0 Followers
 
Najnoviji komentari
Najpopularniji komentari
0 Autori komentara
Autori nedavnih komentara
  Prati komentare na ovaj članak  
Najnovije Najstarije Najpopularnije
Obavijest o
trackback

… [Trackback]

[…] Read More to that Topic: tntportal.ba/vijesti/lude-sedamdesete-gkm-a-vitez-jos-jednom-odusevile-krcatu-kazalisnu-dvoranu/ […]

trackback

… [Trackback]

[…] Read More on that Topic: tntportal.ba/vijesti/lude-sedamdesete-gkm-a-vitez-jos-jednom-odusevile-krcatu-kazalisnu-dvoranu/ […]

trackback

… [Trackback]

[…] Read More here to that Topic: tntportal.ba/vijesti/lude-sedamdesete-gkm-a-vitez-jos-jednom-odusevile-krcatu-kazalisnu-dvoranu/ […]