Mjesečni horoskop za AVGUST 2022. godine

Juri ovo ljeto, kao da hoće što prije da proleti i ostavi nam samo sjećanja na njega. Sjećanja, po kojima ćemo sa osmijehom prebirati kada jesen u septembru zakuca na naša vrata. Otprilike smo negdje na polovini ljeta pa hajde da probamo da ga iskoristimo do maksimuma…

A na početku avgusta Sunce i Merkur se nalaze u znaku Lava. Mjesec je u znaku Djevice, u Jarcu je retrogradni Pluton, a u znaku Vodolije retrogradni Saturn. Retrogradni Neptun je u znaku Riba, a isto tako retrogradni Jupiter u Ovnu. Mars i Uran su u znaku Bika, Venera u znaku Raka.

Sam početak ovog mjeseca baš i nije obećavajuć, jer Saturn je u kvadratnom aspektu prema Marsu i Uranu i u opoziciji sa Suncem i Merkurom. Takođe, Mars i Uran su u kvadratu sa Suncem i Merkurom. Ove pozicije govore o problemima i teškoćama u finansijskom sektoru, ali i o velikom padu energije i hroničnom umoru. Takođe govore o problemima u saobraćaju, sukobima, potisnutom bijesu koji izbija na površinu i problemima sa autoritetima svake vrste. Govore o povredama, štetama, ali i presjecima i lomovima u poslovnim saradnjama i emotivnim odnosima. Govore o teškoćama u postizanju dogovora, krizama i manjku motiva.

Sekstil Venere iz Raka sa Marsom i Uranom, kao i njen trigon sa Neptunom, negdje daje šansu za otpuštanje ove negativne energije – bjekstvo u porodično utočište, u prirodu, u uživanje, u ljubavne kontakte (mada će mnogi biti tajne prirode ili pak kroz pomalo nerealni zanos, mnogi će biti povremeni, avantura, kombinacija – ali šta sad, živi smo ljudi), u proslave, zabave. Jednostavno, tražićemo neko svoje mjesto na kojem se osjećamo sigurno i gdje zaboravljamo na sve probleme i brige.

Međutim, idemo redom – 04. avgusta Merkur ulazi u znak Djevice pa će pitanja posla i zdravlja doći na dnevni red. 11. avgusta Venera prelazi u znak Lava – potreba za ljubavlju, uživanjem, sjajem, sa puno vreline i dramatike. U posljednjoj sedmici avgusta Venera će biti u kvadratnom aspektu prema Uranu i u opoziciji sa Saturnom pa nas čeka lijepa serija problema pa čak i pucanja svih brzinski započetih odnosa u prethodnom periodu.

12. avgusta pun Mjesec u znaku Vodolije – pucanje filma, preokreti za 180 stepeni, gomilanje nezadovoljstva i pritiska, nagla dešavanja i puno stresa. 20. avgusta Mars prelazi u znak Blizanaca i ovdje će ostati sve do ulaska u proljeće 2023. godine, jer ga očekuje redovan retrogradni hod. Očekuju nas komunikacijski problemi, mnogo nervoze u saobraćaju, sa internetom, sredstvima komunikacije, djecom, dokumentacijom, komšilukom, braćom i sestrama.

23. avgusta Sunce prelazi u znak Djevice i počinje vladavina ovog znaka. 26. avgusta Merkur prelazi u znak Vage u kojem ga tokom septembra čeka redovan retrogradni hod. Pitanja partnerstava i dogovora svake vrste doći će na dnevni red. 27. avgusta mlad Mjesec u znaku Djevice.

Avgust će biti mjesec velike dinamike, uspona i padova, ali i nerviranja i stresova koji će nam oduzimati energiju. Sada, kada smo vidjeli generalnu horoskopsku prognozu, ispod kliknite na svoj znak (pa i podznak) i saznajte šta vam zvijezde donose za avgust 2022. godine. Srećno svima!

Autor: minimagazin.infowww.minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU