Mjesečni horoskop za MART 2024. godine

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Veliki fokus tokom ovog mjeseca je na vašim finansijama. Priliva će biti više nego inače, zaraditi hoćete, ali bi bilo dobro da usput naučite da na pravi način raspolažete novcem.

Možete se povremeno osjećati kao da ste bankomat i da izbacujete novac na sve strane – malo za kuću, malo za člana porodice, malo na partnera, malo na sto nekih drugih, možda i nepotrebnih stavki…

Što se posla tiče, ako ste mislili da je februar užurban, sad ćete vidjeti kako mart umije da „nagari“ i ubaci vas u šestu brzinu.

Ljubav. Pred vama je jedan prilično živahan mjesec, što će vam sa jedne strane izuzetno prijati, jer će odnos sa voljenom osobom postati aktivniji, razigraniji, sa više kretanja, zajedničkih akcija i druženja.

Sa druge strane, ta „živahnost“ će biti prisutna i kroz porodični i poslovni segment, na koje ćete morati da obratite dosta pažnje i koji će vam oduzimati veliku količinu vremena.

Zato nije čudno što ćete povremeno imati oscilacije u raspoloženjima i unijeti nervozu u partnerski odnos. Na svu sreću, ti nervozni momenti su sada prolazni i ne nanose nikakvu štetu vašem odnosu.

Slobodne Vodolije, vi ćete najvjerovatnije protrčati kroz ovaj mjesec sa osmijehom na licu. Kretaćete se među zanimljivim ljudima i privlačiti pažnju. I te kako su moguća značajna nova poznanstva koja vas vode ka ljubavi.

Zdravlje. Obratite više pažnje na ishranu, jer su neke promjene evidentno neophodne. Takođe, respiratorni sistem može povremeno biti osjetljiv, a trebalo bi da vodite računa i o povredama.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU