Mozzart i ove godine uz mališane iz SOS dječija sela BiH

Kupovinom više od 500 čestitki, koje su oslikali mališani iz SOS dječija sela BiH, ova kompanija pridružila se misiji da 218 djece bez roditeljskog staranja ima topli dom

Kompanija Mozzart i ove godine uključila se u humanu misiju udruženja SOS dječija sela BiH “Topli dom za svako dijete”. Kupovinom više od 500 čestitki, koje su u ovom udruženju osmislili i oslikali zajedno sa mališanima, regionalni lider u igrama na sreću, dao je svoj doprinos cilju da 218 djece bez roditeljskog staranja ima topli dom.

Projekat implementira Udruženje SOS dječija sela Bosna i Hercegovina, a djeci je moguće pomoći kupovinom čestitki koje su svojoj kreativnošću i bogatom maštom oslikali. Originalne čestitke sa motivima novogodišnje jelke, irvasa, porodice, Djeda Mraza i Snješka Bijelića nastale su kombinacijom otisaka prstiju njihovih ručica, pečata od krompira, crteža i kontura.

Kako bi pomogli kreativnim mališanima, u kompaniji Mozzart odlučili su se na kupovinu više od 500 čestitki. Sva sredstva od kupovine namjenjena su obezbjeđivanju uslova da djeca bez roditeljskog staranja djetinjstvo provedu u krugu SOS porodice.

Kada smo vidjeli koliko je naša prošlogodišnja donacija usrećila članove Udruženja SOS dječija sela, a posebno mališane, odlučili smo da im i ove godine pružimo podršku. Zauzvrat smo dobili prekrasne novogodišnje čestitke koje ćemo, s radošću, slati našim partnerima i prijateljima. Najvažnije nam je da naša pomoć ide u prave ruke- za topli dom za mališane iz BiH– kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart, Selma Salkanović. Regionalni lider na polju priređivanja igara na sreću je u godini na izmaku, kroz brojne društveno-odgovorne akcije, pomagao udruženja, organizacije i ustanove koje se bave brigom o najmlađima. Uputili su stotine donacija brojnim zdravstvenim, obrazovanim i kulturnim ustanovama, te velikom broju sportskih klubova sa kojima su sklapali i sponzorstva. Iz ove kompanije poručuju da će svoju plemenitu misiju nastaviti i iduće godine.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU