Mozzart najveće kvote na svijetu: Bešiktaš se kroz Ankaru šeta uz kvotu 1,95!

Mozzart vas časti i kecom na Karabag i Makabi Tel-Aviv!

KARABAG – ZIRA, kec, 1,50

Kada se baci pogled na stanje na tabeli u šampionatu Azerbejdžana, duel između drugoplasiranog Karabaga i najbližeg mu pratioca Zire (isti broj bodova, 20), prvi u okviru 13. runde djeluje kao derbi, međutim uzimajući u obzir činjenicu da Zira nikada nije pobjedila sedmostrukog uzastopnog šampiona države, tri boda Konjanika nameću se kao jedini logičan ishod.

Najbolji napad prvenstva juriša na u ovom duelu velikog autsajdera, a Mozzart na uspješan juriš domaćina nudi kvotu koju će teško neko moći da nadmaši – čak 1,50!

ANKARAGUDŽU – BEŠIKTAŠ, dvojka, 1,95

Pljušte golovi, a pljušte i pobjede u režiji Bešiktaša u posljednje vrijeme i zato bi sve osim šetnje crno-belih kroz Ankaru predstavljalo veliko iznenađenje. Punio je u posljednje dvije godine Bešiktaš mrežu tima iz prestonice u međusobnim duelima, a mi vam dajemo najveću kvotu na svijetu, 1,95, da će Istanbulski tim nastaviti u tom ritmu i ovog popodnevlja.

MAKABI TEL-AVIV – KIRJAT ŠMONA, kec, 1,55

Dobri rezultati Makabija i veliki uspjeh u ovosezonskoj Ligi Evrope nisu potkrepljeni novom dominantnom sezonom u domaćim okvirima. Domogao se najuspješniji izraelski klub proljeća u Ligi Evrope, ali branilac titule u nacionalnom prvenstvu ne pruža tako dobre igre i već kaska 11 poena za liderom Makabi Haifom. Stoga, pobjeda protiv Kirjat Šmone je imperativ.

Mozzart vas časti sa najvećom kvotom 1,55 na pobjedu domaćina koji je devet puta zaredom pobjeđivao današnjeg rivala.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU