Mozzart okupio regionalne zvijezde – Pogledajte kako izgleda susret Bikovića, Severine i Šerbedžije

Šta je zajedničko Severini, Milošu Bikoviću i Radetu Šerbedžiji? Pogled unazad, u njihove bogate karijere, jasno nam govori da su njih troje pobjednici u onome što rade, a pogled unaprijed otkriće vam da su se ovoga puta našli na zajedničkom zadatku – da kroz cijeli region pronesu Mozzartovu poruku – BUDI POBJEDNIK!

Boljih od njih za taj posao nema – Severinin glas već decenijama je omiljeni od Đevđelije do Triglava, Miloševe uloge prepričavaju se u svim vremenskim zonama, od Enkoridža do Vladivostoka, a Radetove bravure pred kamerom legendarne su i tamo gdje, kada je u pitanju fimska industrija, sve počinje i završava se – u Holivudu.

Pobjednici. A takvima je mjesto u Mozzartu.

Nova spektakularna reklama kompanije Mozzart donosi nam filmski scenario i zanimljiv zaplet – ko će osvojiti značajno priznanje, a ko biti pobjednik, saznaćete narednih dana, i imati pogled da bacite pogled i iza scene i saznate kako najveće zvijezde provode vrijeme dok kamera nije uperena u njih. Sve u režiji jednog od najtalentovanijih balkanskih režisera Nemanje Ćipranića.

Hoće li pobijediti šarm, mladost ili iskustvo, kakva je vaša prognoza?

Mozzart i jeste mjesto gdje se susreću mladost i iskustvo. U kome naizgled nespojivo djeluje prirodno povezano. Mjesto na kome smo svi isti. Željni dobre zabave, željni uzbuđenja. Oni koji ne odustaju – pobjednici.

Miloš Biković rado se odazvao pozivu za ovu ulogu.

„Nedostaje nam više kvalitetnog i umetničkog sadržaja, koji gradi imidž pravih brendova, a ova reklama Mozzarta je baš to“, rekao je mladi glumac.

Rade Šerbedžija istakao je da mu je posebno zadovoljstvo što po prvi put radi s Bikovićem o kojem je čuo mnogo lepih stvari.

„Drago mi je, naravno, i zbog Severine, ali s njom sam već dosta sarađivao. Miloša svi ogovaraju da je odličan, drago mi je da konačno radimo nešto zajedno. Rijetko pristajem da radim ovakve projekte, samo kad iskreno vjerujem u njih i imam dobre saradnike. Prethodna reklama na kojoj sam radio završila je na Superboulu, vjerujem da se i ovoj smiješi svijetla budućnost“, kaže Šerbedžija.

Za kraj ova fantastična ekipa poručuje:

Donesi odluku. Budi pobjednik.

Novi spot možete pogledati na https://youtu.be/Dbx71YlP9YM

mozzart okupio regionalne zvijezde – pogledajte kako izgleda susret bikovića, severine i šerbedžije
mozzart okupio regionalne zvijezde – pogledajte kako izgleda susret bikovića, severine i šerbedžije
Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU