Mozzart ujedinio Messia i Ronalda: I Leo poslao potpisan dres za malog Gavrila!

Zahvaljujući Miralemu Pjaniću, njegovom saigraču iz Barselone, Mozzart je uspio da pozove Mesija da se priključi akcijama

Dvije najveće fudbalske zvijezde današnjice ujedinile su se u borbi za Gavrilovu pobjedu! Poslije Ronalda, i Mesi je poslao potpisan dres za humanitarnu licitaciju kako bi se prikupila sredstva za liječenje osmomjesečne bebe koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Kompanija Mozzart, u saradnji sa organizacijom “Zajedno za život”, odmah je stavila još jedan vrijedan komad opreme na Limundo i iznijela početnu ponudu od više od 16.000 maraka za Barsinu desetku sa posvetom “para Gavrilo”.

mozzart ujedinio messia i ronalda: i leo poslao potpisan dres za malog gavrila!

Mozzart je zahvaljujući njegovom saigraču iz Barselone Miralemu Pjaniću i fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports, Nikoli Damjancu i Faiiju Ramadaniju uspio da pozove Mesija da se priključi akcijama!

Licitacija za Ronaldov dres traje do 11. maja u 13.05, a poslije Mozzartove uvodne ponude stigle su još tri, pa je izvjesno da će biti prikupljeno još najmanje 21.000 KM. Gavrilu je potrebno još oko dva miliona maraka za najskuplji lijek na svijetu, pa je u pravi čas stigao i Mesijev dres.

Da nastavi niz humanitarnih akcija i produži nadu za Gavrilovu pobjedu…

Ona je rasplamsana poslije plemenitog gesta vatrogasca Đorđa Vukićevića, koji je stavio na licitaciju Ronaldovu kapitensku traku, bačenu na atletskoj stazi Marakane posle nepriznatog gola Portugalca na meču protiv Srbije. Kompanija Mozzart kupila je tada kapitensko obilježje prve zvijezde evropskog šampiona i uplatila više od 125.000 maraka na Gavrilov račun u fondaciji “Budi human”.

mozzart ujedinio messia i ronalda: i leo poslao potpisan dres za malog gavrila!

Glavni cilj je bio da se probudi društveno- odgovorna svijest i kod drugih pojedinaca, firmi, organizacija, a licitacije su se nastavile – Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, Aleksandar Mitrović takođe dres Srbije…

Potom je štafeta humanosti stigla do samog Ronalda, koji je poslao potpisan dres Juventusa, a isto je potom učinio i njegov najveći rival Mesi! Ovoj timskoj igri za malog Gavrila iz nedjelje u nedjelju se pridružuju asovi velikog srca.

U Mozzartu se nadaju da će i licitacija Mesijevog dresa imati mnogo odjeka, a na koje još načine možete pomoći Gavrilu pročitajte OVDJE.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU