Mozzartov “Humanitarni tiket u podne” usrećio brojna udruženja

Tokom cijele godine Mozzart je donirao ulog, poznate ličnosti tipovale, a dobitak išao u dobrotvorne svrhe

I tokom ove godine regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastavio je svoju tradicionalnu akciju “Humanitarni tiket u podne”. Mozzart je donirao ulog, poznate ličnosti bile su u ulozi plemenitih kladilaca, a zajednički su iznose osvojene na dobitnim tiketima usmjeravali na najljepši način- u humanitarne svrhe. Na taj način obradovali su desetine udruženja širom države.

U svim ovim organizacijama od srca se zahvaljuju  Mozzartu i plemenitim kladiocima koji su im donijeli sreću. A takvih je od početka ove godine bilo mnogo. Do sada je kroz tradicionalnu akciju “Humanitarni tiket u podne” 2021. pomoć u ukupnom iznosu od preko 16.000 KM upućena na više od 30 adresa!

mozzartov “humanitarni tiket u podne” usrećio brojna udruženja

Udruženje roditelja i prijatelja dijabetičara “Pobijedimo dijabetes” iz Istočnog Sarajeva usrećila je poznata bokserka Nina Radovanović. Time je pružena pomoć u nastavku rada ovom udruženju, kao i u liječenju svim njihovim članovima.

U ovaj grad svoj dobitak uputio je i dramski umjetnik Igor Borojević. Glumac u ulozi plemenitog kladioca osvojeni iznos donirao je Udruženju “Za bolje sutra” koje okuplja roditelje i prijatelje djece sa poteškoćama u razvoju.

Sličnom udruženju iz Kneževa pomogao je čuveni roker Bora Đorđević. Čorba je svojim uspješnim tipovanjem usrećio Udruženje “Maslačak” u kojem se sastaju i zajednički rade djeca i omladina sa smetnjama u razvoju, kao i njihovi roditelji.

Za pomoć Centru za odvikavanje od bolesi zavisnosti “Marjanovac” svojim dobrim tipovanjem zaslužna je Tijana Nikolić, prvakinja u ronjenju na dah. U laktaškom “Marjanovcu” su zahvalni i poznatoj sportistkinji i Mozzartu na ovom plemenitom gestu.

“Humanitarni tiket u podne” postao je dio humanitarne akcije Crvenog krsta Gradiška, a donacije su stigle i Udruženju sa četvoro i više djece “Sara” iz Novog Grada i istovjetnom udruženju iz Broda. Duda Sanaze, poznati košarkaš Borca i reprezentativac Gruzije sastavio je tiket koji je donio dobitak Udruženju žena oboljelih od karcinoma dojke “Gea” iz Bijeljine.

Za Udruženje porodica sa problemom steriliteta “Roda” iz Banjaluke tipovao je plemeniti Đorđe Pejak. Predsjednik Stonoteniskog kluba Borac iz Čačka tim gestom pomogao je nedavno osnovanoj “Rodi” na samom početku rada. Pomoć u ovoj akciji stigla je na adresu Udruženja slijepih i slabovidnih lica u Kneževu, a njih je obradovao glumac Aleksandar Gligorić, čuveni Kapućino iz Južnog vetra.

Timska igra na humanost nastaviće se i sljedeće godine!

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU