Premda se smatraju “jačim polom”, muškarci i te kako znaju da budu nesigurni, plašljivi, sramežljivi… Posebno kad je reč o – ženama. Evo kada žene čine muškarce nesigurnim…

Mnogi muškarci tvrde da ih baš “slabiji pol” čini nesigurnima! Pitamo se čime, kako? Šta to velike i snažne muškarce čini nesigurnima? Maks i Džejkob, autori knjige “Kad muškarci razgovaraju o ženama, seksu i smislu života”, odgovaraju na to pitanje…

1. Kad je žena lepa

Jednostavno postoje žene koje kad pogledaju muškarca, on se sav ušeprtlja i ostane bez reči. Stoga nije nimalo čudno da počne zamuckivati ili totalno zablokira ako uopšte dođe do flertovanja.

2. Kad je žena jako elokventna

Kad počnete da pričate s nekim muškarcem demonstrirate mu sve svoje zavidne retoričke sposobnosti? Onda morate biti svesne da ga to u početku može poprilično prestrašiti – smatraće se ugroženim. Ruku na srce – nije neka velika tajna da se (mnogi) muškarci plaše pametni(ji)h žena.

3. Kad je žena jako direktna

Ako je žena jako direktna, on će se osećati kao da ga pobeđujete u tenisu, a on tek nemoćno promatra kako loptice lete pored njega.

4. Kad je žena savršena

Ako neka žena ima potencijala za sve zamislivo (seks za jednu noć, ozbiljnu vezu, brak…), muškarac postaje nervozan.

5. Kad žena otkrije njegovu tamnu stranu

Imate talenat za otkrivanje neugodnih strana i tajni muškaraca? Nažalost, to nije baš ono što muškarci žele doživeti. Ako kopate po tome, razgovor može krenuti u pogrešnom smeru…

6. Kad žena ne može da doživi orgazam, a ne kaže zašto

Naravno da muškarci tada počnu sumnjati u sebe. Premda će mnogi reći da orgazam nije uvek nužan niti je najvažniji cilj, podsvesno će svi strahovati i misliti kako su krivci za to. Nema druge nego otvoreno razgovarati.

7. Kad žena ima velike zahteve

Ako muškarac počne misliti da ne može da zadovolji zahteve žene, odmah zablokira. Pitanje “Jesam li dobar za nju?” je pravi ubica flerta i ljubavi uopšteno.

ddl.rs

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o