Najavljujemo dječji plesni spektakl pod nazivom “Ples i mašta mogu svašta”

Završnica projekta održati će u kongresnoj dvorani Franšiznog centra BiH u srijedu 28.02.2024.godine s početkom u 18.00 sati. Prezentacije 4 grupe djece, ukupno 80 polaznika plesnih i likovnih radionica projekta u maštovitim kostimima, koji su urađeni specijalno za tu prigodu uz četiri tematske koreografije.

Pored toga djeca će prezentirati većinu dječjih plesnih programa koji su u protekih 5 mjeseci rada učili sa svojim mentorima.Prezentaciju će imati i likovna sekcija projekta,koja je obrađivala teme kroz dječje uratke svih koreografija.

Divan spoj kreativnosti,mašte,plesa ,tematskih priča koje šalju pozitivne poruke za sve.

Očekujemo veliki broj gostiju,roditelja,prijatelja i pokrovitelja ovog projekta u Vitezu.

Realizator ovog značajnog projketa je Sportski plesni centra LDF ,koji u narednoj godini obilježava 30 godišnjicu uspješnog rada.

Ovaj projekt se održava u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD 2), a kojeg financira Europska unija i sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) uz podršku Općine Vitez.

Projekt se održava u sklopu Regional Programme on Local Democracy in the Western Balkans ,koji financira Evropska unija u Bosni i Hercegovini ,a implementira UNDP Bosnia and Herzegovina .Projekt se realizira uz podršku Općina Vitez

www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU