Najveća biznis konferencija dijaspore u Sarajevu 11. augusta, 10/08/2021

Udruženje „Restart“ i USAID projekat „Diaspora Invest“ i ove godine organizuju „Reconnect“, najveći poslovni skup bh. dijaspore u Sarajevu, koji će biti održan u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine 11. augusta od 20.00 sati.

Direktorica Restarta Emina Zahirović Pintarić izjavila je da su ove godine njihovi sagovornici i sagovornice Erna Šošević, Jasmin Marić, Edin Halilović, Irma Ćosić, Tia Karić, Lamija Brkić i Sabina Halilović.

“Razgovaramo o razvoju inovativnih poslovnih ideja u Bosni i Hercegovini, o prilikama za nove generacije dijaspore u našoj zemlji, programima stažiranja, povezivanja i podrške koji su realizovani zahvaljujući uvezivanju sa iseljeništvom. Sve u svemu, obećavamo da će i ove godine Reconnect okupiti poslovnu zajednicu i otvoriti neke nove mogućnosti za saradnju i partnerstva”, poručila je Zahirović Pintarić.

Registracija za konferenciju „Reconnect“ je slobodna na LINKU i gosti su pozvani da izvrše registraciju čim prije – zbog ograničenja vezanih za mjere zaštite od pandemije covid-19.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU