1.6 C
Sarajevo
Utorak, 28 ožujka, 2023

Nakon šest godina Adele izbacila novi singl (VIDEO)

Adele je napokon objavila dugo očekivani novi singl, Easy on Me sa video spotom koji je u roku od sat vremena od postavljanja na YouTube imao više od pola miliona pregleda.

Nakon šest godina pauze za pjevačicu sa 15 Grammyja, ovo je prva pjesma s njenog četvrtog albuma, 30, koji bi trebao izaći 19. novembra, a koji odražava “unutarnja previranja” koja je doživjela nakon razvoda od Simona Koneckog u 2019. godini.

Čini se da spot odaje počast videu za Adelein hit Hello iz 2015., jedan od najprodavanijih digitalnih singlova svih vremena. Oba je režirao Xavier Dolan i oba su smještena u starom seoskom domu.

U spotu Hello, stiže Adele i telefonira svojoj prošlosti; u Easy on Me, ona pakira stvari i odlazi iz kuće.

“Tokom svog puta naučila sam mnogo istina o sebi”, rekla je Adele u izjavi najavljujući album. “Skinula sam dosta slojeva, ali i umotala se u neke nove … Od tada sam mukotrpno obnavljala svoj dom i svoje srce i ovaj album upravo govori o tome.”

Stihovi uključuju retke: „Polako sa mnom. Još sam bila dijete, nisam imala priliku osjetiti svijet oko sebe, nisam imala vremena birati, ono što sam odlučila raditi, polako sa mnom. “

Glumica Alicia Silverstone bila je među hiljadama obožavatelja na Twitteru koji su reagirali na pjesmu, objavivši video kako se priprema za slušanje uz mnogo vina i žestoka pića.

Na Instagram Stories Drake je napisao: “Jedna od mojih najboljih prijateljica na svijetu upravo je objavila singl.”

Na Twitteru je Lil Nas X objavila: “Osjećam se kao da opet imam 15 godina.”

U saopćenju Dolan je rekao kako je Adele doživjela ogromne promjene u šest godina. “Za mene nema ništa jače od ponovnog povezivanja umjetnika nakon razmaka u godinama”, rekao je redatelj.

“Promijenio sam se. Adele se promijenila. I ovo je prilika da proslavimo kako smo oboje evoluirali, i kako smo oboje ostali vjerni svojim najdražim temama.

“Sve je isto, ali različito.”

Ovog mjeseca Adele je za Vogue rekla da ako se 30 žele klasificirati kao “album za razvod”, to je onda više o tome “da se razvodim od sebe … Samo kao,” Kučko, jeni neredu, sredi svoja jena sranja! “

“Uvijek kažem da mi 21 više ne pripada”, nastavila je. “Svi su taj album tako prisvojili sebi i pustili ga u svoje srce. Ovaj neću pustiti. Ovo je moj album. Želim sebe podijeliti sa svima, ali mislim da ovaj nikada neću pustiti. “

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU