Neće biti dosadno kada pregledate fudbalsku razglednicu Europe

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas…

GENK – ANTWERP, 18.30 (Fudbal, Belgija 1, plej-of) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Plej-of baš leži Genku koji nije izgubio nijednu od do sada odigrane četiri utakmice. Smiješe mu se kvalifikacije za Ligu šampiona, a na noge mu dolazi Antverpen koji bilježi dva poraza, plus dva remija u istom periodu. Inače, ova dva tima su se u aprilu sastala dva puta, a na oba meča je došlo po 5+, ali i GG tipovanje. Jednom je slavio Antverpen, a jednom Genk. Biće zanimljivo.

ANDERLECHT – CLUB BRUGGE, 21.00 (Fudbal, Belgija 1, plej-of) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Anderleht je u plej-ofu čak tri puta remizirao. Na to dodajemo poraz od Genka, što ne mora da znači ništa pred meč s Klub Brižom koji jeste prvi, ali ne i naročito razigran u finišu takmičenja. Naime, ovaj klub je u plej-of fazi pobijedio samo Antverpen, a na posljednjem meču para remizirao je sa Anderlehtom. Zato ne bi trebalo da nas iznenadi egal meč.

PLZEN – SLAVIA PRAHA, 17.00 (Fudbal, Kup Češke, finale) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Slavija je najjači tim Češke, pa o fudbalski realnoj moći ovog tima nad Plzenjom nećemo polemisati. Umìsto toga, recimo da je tim koji im stoji na putu ka duploj kruni na posljednjem meču para poražen sa 5:1. Kako će biti sada, ostaje nam da vidimo, uz napomenu da na njihovim zajedničkim mečevima do navedenog momenta nije bilo raspucavanja.

LECCE – VENEZIA, 18.30 (Fudbal, Italija 2, plej-of, polufinale) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Venecija ima minimalnu prednost iz prve utakmice. Što se tiče statistike ona je nije nerealan pokazatelj utakmice u kojoj je domaćin teško došao do vodećeg gola. Sada će Leće morati da napadne, odnosno da se osloni na domaći teren, a za goste će biti nezgodno ukoliko budu igrali zatvoreno odnosno krenu u meč sa željom da sačuvaju rezultat. Uzgred, posljednji susret para razbio je podužu GG tradiciju međusobnih susreta.

MONZA – CITTADELLA, 20.45 (Fudbal, Italija 2, plej-of, polufinale) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Čitadela ima kapitalnih 3:0 iz prve utakmice. Dakle, imaju gosti šta da čuvaju, dok Monca prosto mora iz sve snage da navali. Napad može biti i mač sa dvije oštrice, jer i veći timovi užasno teško stižu prednost kakvu u ovom momentu ima Čitadela kojoj do polufinala Monca generalno nije bila omiljen, pa ni lak rival.

ROSENBORG – BRANN, 20.30 (Fudbal, Norveška 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Tri utakmice, a sva tri poraza, to je skor gostujućeg tima na koji Rozenborg pokušava da stavi još jedan minus. Ima i pravo, jer ovaj tim u istom periodu ima dva remija, plus 5:0 protiv Vikinga. S najgorima se dakle očekuje nova goleada, pa i osveta za poraz iz novembra kada je Bran slavio sa 2:3. Sve u svemu, ovdje će poseban izazov biti tipovanje na golove.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU