Nešto sasvim novo: Dacia Jogger sa 7 sjedišta (VIDEO)

Rumunjski proizvođač predstavit će početkom septembra novi model iz familije Logan/Sandero.

Karavan Logan MCV odlazi u prošlost, a zamenit će ga novo multifunkcionalno vozilo pod nazivom Jogger.

Dacia Jogger imat će online premijeru u petak 3. septembra, a rumunjski proizvođač najavio je ovaj događaj tizerom u kome otkriva pojedine detalje novog modela.

Na osnovu prvog videa može sa zaključiti da je u pitanju “kros” model s krovnim šinama, poput Sandera Stepway.

Jogger će biti dostupan u opcijama s pet ili sedam sjedišta, a zadnja svjetla stilski podsjećaju na estetiku koju gaji Volvo.

Prednji dio vozila za sada nije prikazan, ali očekuje se da dizajnerski bude sličan kao na modelima Logan/Sandero.

Unutrašnjost automobila ne vidi se na tizeru, ali s obzirom na to da se Dacia – kao i ostali proizvođači – trudi da smanji troškove razvoja i proizvodnje vozila, kokpit bi trebalo da bude preuzet od Sandera Stepway.

Jogger će, međutim, biti znatno praktičniji od pomenutog hečbeka zahvaljujući svom trorednom rasporedu ili dvorednoj konfiguraciji s ogromnim prtljažnim prostorom iza zadnjih sjedišta.

Nakon online premijere, koja je zakazana za 3. septembar, nova Dacia Jogger biće predstavljena publici na sajmu automobila u Minhenu, sljedeće sedmice.

U prodaji bi trebalo da se pojavi krajem godine ili početkom 2022.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU
[td_block_7 modules_on_row="" show_date="none" show_com="none" show_review="none" show_excerpt="none" show_audio="none" show_btn="none" show_cat="none" show_author="none" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ==" sort="" category_id="_related_cat" modules_gap="5" all_modules_space="15" image_floated="" video_popup="" show_vid_t="none" excl_show="none" meta_info_align="" art_btn="10px 0px 0px 0px" modules_category="image" hide_audio="yes" pag_space="15" f_title_font_size="20" f_title_font_line_height="1.2" f_title_font_weight="500" mc1_tl="12" m6f_title_font_size="eyJwaG9uZSI6IjE3IiwiYWxsIjoiMTYifQ==" m6f_title_font_line_height="eyJwaG9uZSI6IjEuMiIsImFsbCI6IjEuMiJ9" m6f_title_font_weight="eyJwaG9uZSI6IjcwMCJ9" time_ago_txt_pos="yes" time_ago_add_txt="prije" limit="6" time_ago="yes"]