Novi Travnik/ JAVNI UVID prijedlog Urbanističkog projekta za lokaciju stambeno-poslovne zgrade u ulici Stjepana Tomaševića

Općina Novi Travnik obavještava građanstvo da je u toku javni uvid u prijedlog Urbanističkog projekta za lokaciju stambeno-poslovne zgrade u ulici Stjepana Tomaševića.

Javni uvid u Urbanistički projekt za lokaciju stambeno-poslovne zgrade u ulici Stjepana Tomaševića održat će se u periodu od 16.12.2021. do 31.12.2021. godine, u Centru za dozvole Općine Novi Travnik, u analognom obliku grafičkog prikaza i tekstualnom dijelu. Plan je  moguće pregledati i  na stranici Općine  Novi Travnik.

Zainteresirane  pravne i fizička osobe informacije o Planovima i stručnu pomoć mogu dobiti na mjestu predviđenom za uvid.

Primjedbe na Urbanistički projekt predaju se u pisanom obliku, na naznačena mjesta u Centru za dozvole Općine Novi Travnik ili na adresu elektronske pošte urbanizam@ont.gov.ba., najkasnije do završetka javnog uvida.

Prezentacija urbanističkog projekta održat će se nakon javnog uvida, na narednoj redovitoj sjednici Općinskog vijeća Novi Travnik.

Urbanistički projekat za lokaciju stambeno-poslovne zgrade u ulici Stjepana Tomaševića
Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU