Još

  Obavijest / AWO organizacija iz SR Njemačke stiže u SBK

  Savez ratnih vojnih invalida Srednjobosanskog kantona uputio je obavijest za sve zdravstvene radnike SBK zbog nadolazeće posjete AWO organizacije iz SE Njemačke.

  Obavijest prenosimo u cjelini:

  Ovim obavještavamo sve zainteresovane zdravstvene radnike (prevashodno medicinske sestre i tehničare) da će AWO organizacija iz SE Njemačke, sa svojim predstavnicima posjetiti Srednjobosanski kanton, odnosno općine Travnik i Bugojno, u kojima će upriličiti druženje i razgovor sa istima. Tehničku pomoć u organizaciji navedene prezentacije gore imenovanoj organizaciji pružit će naša organizacija. Pored medicinara, pozivamo i sve druge koji su završili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, a koji su zainteresovani za prekvalifikaciju u zdravstvenog tehničara – sestru u Njemačkoj da se odazovu ovoj prezentaciji.

  - Oglašavanje -

  Na čelu navedene delegacije nalazi se gosp. Ermin Omanović iz Bugojna, koji ima dugogodišnje iskustvo i saradnju sa zdravstvenim institucijama u Njemačkoj, kao dugogodišnji radnik u jednom od zdravstvenih centara ove zemlje. Prezentacije uslova zaposlenja u zdravstvenim ustanovama, kao i prekvalifikacije i školovanja u Njemačkoj obavit će se u Bugojnu – Vila Grande – (Subota) 11. 12. 2021. godine u periodu od 12 – 15 sati za medicinske sestre i tehničare, te od 15:30 – 18 sati za sve druge zainteresovane za prekvalifikaciju i dalje školovanje u Njemačkoj, te u Travniku (Nedjelja) 12. 12. 2021. godine u Centru za Kulturu općine Travnik (Stanična 10) u periodu 12 – 15 sati za medicinske sestre i tehničare, te 15:30 – 18 sati za ostale zainteresovane za prekvalifikaciju i dalje školovanje u Njemačkoj .

  Pozivamo sve zainteresovane na navedene prezentacije, koje nude mogućnost rada u zdravstvenim centrima jedne od najrazvijenijih država na svijetu. Sve dodatne infomracije o navednim prezentacijama možete dobiti od gosp. Omanovića na broj mobitela: 0049 176 70739257.

  Radujemo se skorom viđenju – Dobro došli

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU
  spot_img
  TRENUTNO POPULARNO