Očekuje nas uzbudljiv fudbalski vikend

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

LENS – ANGERS, 21.00 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Toliko su blizu na tabeli Lige 1, da nas ništa ne bi čudilo. Dvojka je skuplja, a Anže koji je na posljednjih šest utakmica u gostima, čak pet puta ovjeravao X ishod, kao i GG tip, dok je samo od PSG-a poražen. To su činjenice, kao i neriješen ishod na posljednjem meču para koji se u februaru završio sa 2:2.

STUTTGART – MAINZ, 20.30 (Fudbal, Njemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Stuttgart je u krizi! Dva remija, pa tri poraza tima na proteklih pet utakmica, razlog su da Mainz napadne s pozicije gostujućeg sastava koji nije gubio na posljednje četiri utakmice. Možda je ovo njihova šansa da se osvete Stuttgartu za poraze na posljednja dva meča para.

WBA – NOTT. FOREST, 21.00 (Fudbal, Engleska 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

WBA sve više i ozbiljnije ugrožava treće mjesto na tabeli Championshipa. Notingem je tek na 13. poziciji, ali je neporažen na proteklih pet utakmica. Za to vrijeme čak četiri puta je remizirao, pa se čini da WBA nema lak zadatak. Nije ga imao ni u februaru 2020. godine, kada je posljednji meč para završen sa 2:2.

AARHUS – SILKEBORG, 19.00 (Fudbal, Danska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Silkeborg je šesti, a Aarhus sedmi na tabeli Danske 1. Bitno je reći da su domaći čak četiri puta remizirali na proteklih pet utakmica. Posljednji put u septembru mjesecu dobili su Silkeborg u gostima sa 0:2, što je prekinulo GG3+ tradiciju para.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU
[td_block_7 modules_on_row="" show_date="none" show_com="none" show_review="none" show_excerpt="none" show_audio="none" show_btn="none" show_cat="none" show_author="none" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ==" sort="" category_id="_related_cat" modules_gap="5" all_modules_space="15" image_floated="" video_popup="" show_vid_t="none" excl_show="none" meta_info_align="" art_btn="10px 0px 0px 0px" modules_category="image" hide_audio="yes" pag_space="15" f_title_font_size="20" f_title_font_line_height="1.2" f_title_font_weight="500" mc1_tl="12" m6f_title_font_size="eyJwaG9uZSI6IjE3IiwiYWxsIjoiMTYifQ==" m6f_title_font_line_height="eyJwaG9uZSI6IjEuMiIsImFsbCI6IjEuMiJ9" m6f_title_font_weight="eyJwaG9uZSI6IjcwMCJ9" time_ago_txt_pos="yes" time_ago_add_txt="prije" limit="6" time_ago="yes"]