Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Održana Promocija singla i video spota “Voli me” kantauorice Naseem Amele Bećarević

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Sinoć je u restoranu Lovac sa početkom u 18:30h, održana svečana promocija kantautorice Naseem Amele Bećarević njenog prvog singla i video spota “Voli me”.Cjenjeni dragi gosti i gošće su imali priliku uživati u izvedbama kantautorice Naseem i ne samo njezinim pjesmama već i coverima poznatih hitova.


Ova mlada kantautorica čiji je ovo njezin prvi autorski rad najavila je dolazak novih pjesama koje će tretirati ljubav, ljepotu, nježnost i sve ono što se doima lijepim na ovom svjetu.


Aranžman za pjesmu “Voli me” je radio Halid Hajduković, a muziku i tekst Naseem Amela Bećarević. Spot je sniman u Sarajevu i Mostaru, a režiju je radio Amer Prevljak. Kostimograf na spotu bila je Janja Stijepić, dok je za šminku bio zadužen Adi Hasić. Pjesma pokušava prikazati stanje čežnje i ljubavi prema voljenoj osobi i probuditi želju za stvarnom ljubavlju.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -


Naseem je poručila, “Osjećam se zadovoljno, ispunjeno i sretno što sam dočekala ovaj dan nakon dugo vremena i dugo uloženog rada i truda na ovom mom prvom projektu. Nadam se još mnogim ovakvim projektima.Sarađivala sam sa jako kvalitetnim ljudima i to mi je predstavljalo najveće zadovoljstvo i uživala sam u cjelom procesu nastanka ovog mog prvjenca.”


Tokom promocije prisutni gosti su uživali u bogatom programu i organizaciji same promocije.
Premijera video spota “Voli me” bit će prikazana 30.4.2019. godine sa početkom u 24:00h na youtub kanalu.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -

Vijesti danas