Naslovnica Oglasi Današnji dobitnici iz Banovića, Tešnja, Viteza, Kaknja, Sarajeva, Mostara i Žepča

Današnji dobitnici iz Banovića, Tešnja, Viteza, Kaknja, Sarajeva, Mostara i Žepča

PODIJELI

Svaki radni dan Pan nagrađuje u okviru svoje velike nagradne igre „PAN OTVORI, UEFA EURO 2016™ OSVOJI“. Danas je izvučeno još deset dobitnika dnevnih nagrada, među kojima ima i onih koji po drugi put osvajaju. Nagrade idu na adrese u: Hadžiće, Banoviće, Tešanj, Vitez, Kakanj, Sarajevo, Mostar i Žepče.

oglasi

Ruksak Pan UEFA EURO 2016™ osvojili su: Luca Ramljak iz Viteza, Iris Nedimović iz Banovića, Dino Rešidović iz Hadžića, Leoporg Gavrić iz Kaknja i Vinko Tadić iz Žepča. Replike oficijelne lopte UEFA EURO 2016™ osvojili su: Almin Delić iz Kaknja, Nermin Mulabdić iz Tešnja, Goran Knezović iz Mostara, Anis Bašalić iz Sarajeva i osoba koja je kod poslala sms-om sa broja 063 374 ***.

Luca Ramljak iz Viteza ima zanimljiv hobi, a to je skupljanje čepova sa ambalaže Pan piva. Prošli put kada smo je kontaktirali, povodom osvojene nagrade, u kolekciji je imala oko 1 000 čepova. No, do danas brojka se povećala, a ona je osvojila već svoju drugu nagradu u velikoj nagradnoj igri Pan piva. “Danas sam osvojila ruksak, a ranije loptu. Sada imam oko 1300 čepova, pa nadam se i kartama, jer kodove ću i dalje slati”, podijelila je svoje planove sa nama Luca.

Budite i vi jedan od sretnih dobitnika i okušajte svoju sreću uz Pan!

Pronađite kod na unutrašnjoj strani čepa Pan piva sa ambalažom u duhu prvenstva koji se nalazi na proizvodima Pan Lager povratnoj boci 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l i pošaljite SMS-om na broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba. Možete slati neograničen broj kodova sa istog broja te tako povećati šanse za osvajanje neke od sjajnih Pan nagrada.