Općina Travnik/ Poziv privrednicima za učešće u akciju “Sedmica društvene odgovornosti”

Sedmica društvene odgovornosti #očistimotravnik#društvenaodgovornost#zajednicaodlučuje

Načelnik Općine Travnik upućuje javni poziv privrednom sektoru da se uključe u aktivnost  „Sedmica društvene odgovornosti“  koja ima za cilj da potiče i unaprijedi društvenu i građansku odgovornost u lokalnoj zajednici a biće realizovana u periodu 30.08.2021  do 05.09.2021.godine.

Cilj je da se zajedničkom akcijom uređenja i čišćenja, sa posebnima akcentom na prevenciju  zaštite od poplava i požara, te bezbjednost saobraćaj kao I zaštitu životne okoline približimo našem zajedničkom cilju a to je Travnik kao mjesto ugodnog i sigurnog života

Svi privredici koji teže podizanju nivoa standarda svog društveno odgovornog poslovanja imaju mogućnost da  svojim učešćem u ovoj aktivnosti povećaju vrijednost svog poslovanja i općine u kojoj posluju. Način učešća može biti direktnim učešćem u samoj aktivnosti čišćenja i uređenja ili kao logistička podrška ostalim učesnicima.

Način svog učešća možete prijaviti  na kontakt telefone 030 509 051 –Elma Pružan i  062 851 217 –Amra Đelilbašić.

Rok za prijavu nije fiksan ali je poželjno zbog ekspeditivnosti da prijeve pošaljete do 27.08.2021.godine što ne isključuje i podršku u toku same akcije.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU