Otac udavio troje malodobne djece – TNTPortal

Troje djece, blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine ugušio je noćas vlastiti otac (56) u potkrovnom penthouseu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je i sebi pokušao oduzeti život.

Preživio je i odvezen je u bolnicu, a tijela troje beživotne djece, od kojih je najmlađi četverogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i sve službene osobe koje su bile na mjestu ovog nezapamćenog zločina.

Tko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile s tri kata i potkrovljem nije poznato, no policija, ali i Hitna pomoć brzo su došli na mjesto događaja. U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo tijelo četverogodišnjaka, a blizance, dječaka i djevojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri, piše Jutarnji.hr

Kako smo neslužbeno doznali, roditelji djece su rastavljeni i djeca su najvjerojatnije vikend trebala provesti s ocem, koji ih je vlastitim rukama zadavio, a nakon tog sumanutog čina pokušao je presuditi i sebi. U kakvom je stanju zasad nije poznato

Policija je do ranih jutarnjih sati provodila očevid, a jutros su tijela troje djece prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se obdukcijom ustanoviti uzrok smrti.

otac udavio troje malodobne djece – tntportal

Otac djece je, inače, iskusni financijski konzultant koji je diplomirao na sveučilištu Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim leasing kućama, ali i na voditeljskim pozicijama u tvrtki Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima. Austrijski je državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, a prema dostupnim podacima, rođen je 1965. godine.

Da bi nešto strašno mogao napraviti najavio je u statusu na Facebooku objavljenom oko ponoći u kojem je napisao među ostalim “Zbogom svima…” te navodio kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerice.

Naveo je kako se u posljednjih godinu i pol pokušavao vratiti na posao, spominjao “braću iz masonske lože” koji mu nisu htjeli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i dvojice braće koji su mu kaže pomogli koliko su mogli.

Otac djece je, inače, iz Beča i ima vlastitu konzultantsku tvrtku.

Susjedi zatečeni stravičnim zločinom

Nekolicina stanara okolnih zgrada ostala je zatečena dolaskom policije i Hitne pomoći u njihov miran kvart u gluho doba noći.

Znam samo da ga je supruga ostavila i otišla s troje dječice, ispričala je jedna susjeda.

Ugasiti vlastitoj djeci život zbog bolesne ljubomore i ega, očito da se napakosti supruzi, je nešto najodvratnije što jedno ljudsko biće može učiniti, odrješito prepun emocija govori nam drugi susjed.

(www.jabuka.tv)

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU