Otvorena prijava za EXPO 2020

Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo poziva sve privredne subjekte koji ispunjavaju kriterije za iskazivanje interesa i prijavu privrednih subjektata za paket podrške za učešće na Svjetskoj izložbi EXPO 2020 Dubai, da se prijave za učešće i predstave svoje poslovanje u sklopu EXPO 2020 Dubai Biznis programa. Izabrani privredni subjekti će dobiti paket podrške.

Na osnovu ovog Poziva izvršit će se izbor do 80 reprezentativnih privrednih subjekata iz sedam perspektivnih industrija, turističkih zajednica i preduzeća koja imaju spremne investicijske projekte za prezentaciju kako bi se predstavili na EXPO 2020 Dubai u okviru Biznis programa. Prijavom navedeni subjekti mogu aplicirati za paket podrške za učešće na Svjetskoj izložbi EXPO 2020 Dubai.

Biznis program je platforma koja ističe poslovne prilike, najnovije tehnologije i napredak ostvaren od strane UAE, zemalja učesnica te EXPO partnera. Agendu biznis programa čine globalni investicijski forumi, B2B sastanci, prezentacije i investicione konferencije, te učešće na zvaničnim EXPO poslovnim forumima.

Više informacija o kriterijima i indikatorima za odabir kompanija možete pronaći na linku: https://expo2020bih.ba/pravila/

Ukoliko ste zainteresovani za predstavljanje vaše kompanije u sklopu Expo 2020 Dubai, prijavu možete izvršiti do 28.11.2021. godine putem linka: https://expo2020bih.ba/prijava/

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU