Ova 3 znaka će imati najviše sreće u ljubavi u junu 2022.

Juni je oduvijek igrao veoma važnu ulogu u životu ljudi, posebno onih koji su zaljubljeni ili koji vole. Juni je mjesec u kojem mnogi parovi odluče da “stanu na ludi kamen” odnosno da svoju vezu ovjekovječe brakom. U ovom mjesecu nam i kalendarski stiže ljeto, a to znači i više zabave, druženja, radosti… I ljetnih ljubavi. Srećnih i onih malo manje srećnih.

I samo da pojasnimo: sreća u ljubavi se može desiti svima tokom ovog juna, ali sljedeća tri znaka će imati najviše sreće te će doživjeti i veoma velike promjene za vrijeme prvog ljetnjeg mjeseca. Evo i koji su to znaci.

Bik


Štogod da ste uradili u maju, veoma će vam se isplatiti u junu, a pri tome mislimo na ljubav. Bez obzira na to da li ste napravili veliki korak, kada je u pitanju vaš ljubavni život, ili ste pak odlučili da se skrasite (čitajte: stanete pred matičara) sa vašom srodnom dušom – oboje je sjajno!

Dragi Bikovi, trenutno ste u najboljim godinama i imaćete Mjesec u kvadratu s Jupiterom koji u potpunosti podržava vaše namjere. Možda čak nećete morati ni prstom mrdnuti, a sreća će vas pratiti tokom cijelog mjeseca; ovo što se sada dešava rezultat je radnji koje ste ranije preduzeli. Bili ste tako dobri prema ovoj osobi, a ona se sada trudi da vam stavi do znanja da želi s vama provesti ostatak života.

To je TO, Bikovi! Ako nikada ranije niste osjetili ovakvu ljubav, to je zato što ona nije postojala na ovako enormnom, gigantskom nivou. Ovo je ono pravo i juni vam može biti sudbonosan mjesec. Srećno!

Blizanci

ova 3 znaka će imati najviše sreće u ljubavi u junu 2022.
Mjesečev trigon sa Venerom i Suncem u Blizancima svakako doprinosi zabavnim trenucima koje vam juni mjesec donosi, a kad kažemo “zabava” mislimo “ljubav”. Niste mislili da imate to u sebi, zar ne? Niste mislili da ćete biti na listi onih koji imaju sreće u ljubavi, ali ipak tranziti ovog mjeseca definitivno pokazuju drugačije.

Sa Suncem u kvadratu Neptuna, 16.06., vi i vaša voljena osoba ćete kovati posebne planove. Kakvi su to planovi, to je potpuno vaša stvar, ali postoje velike šanse da ćete pozvati prijatelje da s njima podijelite svoju sreću. I, da, “sreća” je ovdje glavna riječ – riječ koju dosta rijetko poistovjećujete sa svojim postojanjem.

Pretpostavljamo da je došlo vrijeme da se fino opustite i budete zahvalni na nagradi koja vam stiže. Zamislite da konačno možete da se osjećate fantastično u vašoj ljubavnoj vezi, jer se ona zaista dešava, a nije podložna sumnjama ili negativnom razmišljanju. Divno, krasno, srećno Blizanci!

Strijelac

ova 3 znaka će imati najviše sreće u ljubavi u junu 2022.
Iako će vam prva polovina juna biti uzbudljiva, ona ne može ni politi onome što će se dešavati u drugoj polovini ovog mjeseca. Između svih Jupiterovih tranzita, koji će se dešavati tokom juna, vi ćete biti (da tako kažemo) u svom elementu. To znači da su svi vaši veliki snovi dobro “skuvani” i sada je vrijeme da se počnu ostvarivati.

Nakon 18. juna, konačno ćete moći objelodaniti svijetu da ste:

a) zaljubljeni
b) u vezi
c) spremni da se skrasite, uprkos vašoj prirodi slobodarskog duha kojeg niko i ništa ne može vezati.

Dragi Strijelci, sami ćete sebe iznenaditi ovog mjeseca, jer se čini da taj imidž slobodnjaka, kojeg ste se tako čvrsto pridržavali, zapravo razotkriva nekoga ko se može zaljubiti preko ušiju. A za vas ljubav znači nadu. Znači da postoji budućnost. Znači da ste uradili nešto dobro da ovo zaslužite i bez obzira da li je to istina ili ne, na dobrom ste putu da provedete mjesec ispunjen ljubavlju. Uživajte!

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU