Počinje servisiranje tunela na autocesti A1

U sklopu redovnih aktivnosti održavanja opreme u razdoblju od 24. svibnja do 16. lipnja ove godine vršit će se servisi tunela na autocesti A1, a servisi će se vršiti u noćnim satima uz zatvaranje pripadajućih dionica autoceste, najavili su iz Autocesta FBiH.

Redovno održavanje obavljat će se po sljedećem rasporedu:

Zatvaranje poddionice Bijača – Kravice, lijeva i desna strana, 24. i 25. svibnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju planiran je servis u tunelu Bijela vlaka koji se nalazi na navedenoj poddionici.

Zatvaranje desne kolničke trake na poddionici Sarajevo zapad – Tarčin u zoni tunela Gaj i Igman 25. i 26. svibnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis u tunelima Gaj i Igman koji se nalaze na navedenoj dionici.

Zatvaranje desne kolničke trake na poddionici Sarajevo zapad – Tarčin u zoni tunela Vis, 25. Novembar i Grab u razdoblju od 26., 27. i 28. svibnja od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis u tunelima Vis, 25. Novembar i Grab koji se nalaze na navedenoj dionici.

Zatvaranje lijeve kolničke trake na poddionici Sarajevo zapad – Tarčin u zoni tunela Vis, 25. Novembar i Grab 31. svibnja, 1. i 2. lipnja od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis u tunelima Vis, 25. Novembar i Grab koji se nalaze na navedenoj dionici.

Zatvaranje lijeve kolničke trake na poddionici Sarajevo zapad – Tarčin u zoni tunela Gaj i Igman 2. i 3. lipnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis u tunelima Gaj i Igman koji se nalaze na navedenoj dionici.

Zatvaranje desne kolničke trake na poddionici Zenica jug – Lašva u zoni tunela 1. mart, 7. i 8. lipnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis u tunelu 1. mart koji se nalazi na navedenoj dionici.

Zatvaranje lijeve kolničke trake na poddionici Zenica jug – Lašva u zoni tunela 1. mart, 8., 9. i 10. lipnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis tunela 1. mart koji se nalazi na navedenoj dionici.

Zatvaranje desne kolničke trake na poddionici Sarajevo sjever – Sarajevo zapad u zoni tunela Oštrik i Ožega 14. i 15. lipnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom razdoblju je planiran servis u tunelima Oštik i Ožega koji se nalazi na navedenoj dionici.

Zatvaranje lijeve kolničke trake na poddionici Sarajevo sjever – Sarajevo zapad u zoni tunela Oštrik i Ožega 15. i 16. lipnja u vremenu od 20 do 6 sati. U navedenom periodu je planiran servis u tunelima Oštik i Ožega koji se nalazi na navedenoj dionici.

Privremena prometna signalizacija će se postaviti u skladu s Pravilnikom o prometnim znakovima i signalizaciji na cestama, načinu obilježavanju radova i prepreka na cesti i znakovima koje sudionicima u prometu daje ovlaštena osoba, priopćeno je iz Autocesta FBiH.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU