Pomozimo malom Mihaelu da ozdravi

„Svaka pomoć i podrška mnogo nam znače kako bi naš sin što prije ozdravio“, kaže Saša Ikić, otac Mihaela Ikića

Dvogodišnji Mihael Ikić od rođenja vodi bitku za zdravlje. Ovom hrabrom dječaku dijagnostifikovana je bolest hidrocefalus koja mu je uništila veći dio moždane mase i narušila vitalne centre u mozgu. Iako je do sada imao dvije operacije, trajno je oslijepio na jedno oko. Na drugo oko ne vidi, ali postoji mogućnost operacije, kojom bi povratio vid. Zbog toga je pokrenuta humanitarna akcija kojoj se priključila i kompanija Mozzart, a to mogu da učine i svi humani ljudi.

-Želim da se zahvalim na donaciji kompaniji Mozzart. Ova pomoć nam je značajna u borbi za zdravlje našeg Mihaela. Takođe, hvala svim humanim ljudima koji su nam do sada pomogli i onim koji će tek da se uključe u našu akciju. Svaka pomoć i podrška mnogo nam znače kako bi naš sin što prije ozdravio- kaže Saša Ikić, otac Mihaela Ikića.

Mihael je odnedavno počeo da ima epileptične napade zbog kojih prima posebnu terapiju. Uskoro sa roditeljima putuje u Novi Sad gdje bi trebalo da ima lasersku intervenciju na oku za koju je novac već prikupljen.

Međutim, brojni neurološki problemi, koje mališan ima, uslovili su potrebu za stalnim fizikalnim i banjskim tretmanima u Banjaluci, a te troškove roditelji nisu u mogućnosti da snose sami. Zbog toga se nadaju da će im humani ljudi, uplatom donacija, pomoći da njihov sin što prije ozdravi.

Za prikupljanje sredstava za liječenje Mihaela otvoren je žiro račun 552-03018860554-38 u Addiko banci na ime njegove majke: Lidija Dimovska Ikić, Drijen 43, Derventa.

Za uplate iz inostranstva IBAN: BA395520301961427154, SWIFT: HAABBA2B.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU