blank

FTV ekskluzivno na go4yu!

Pročitajte

Javni oglas za izbor člana Upravnog odbora JU “Apoteka/Ljekarna” Travnik

Ponovni javni oglas za izbor i imenovanje člana Upravnog odbora JU "Apoteka/Ljekarna" Travnik objavljen je na stranici...

SBK / Borci mlađi od 57 godina uskoro će dobiti egzistencijalnu naknadu

Prijedlog zakona o novčanoj egzistencijalnoj naknadi razmatran je ovog utorka na vanrednoj sjednici Skupštine Srednjobosanskog kantona.

Sneijder bi se vratio fudbalu, ali postoji problem

Wesley Sneijder namjerava da poput Arjena Robbena prekine fudbalsku mirovinu i vrati se na teren.

Federalna TV – najgledanija i najuticajnija televizija u Federaciji BiH od sada ekskluzivno u inostranstvu samo na platformi GO4TV.

Ovo je još jedan dokaz da svi vodeći mediji u regionu prepoznaju GO4TV kao kvalitetnu uslugu sa velikim potencijalom.

Federalna televizija je jedna od najuticajnijih medija u BiH, a istraživanja gledanosti TV programa potvrđuju primat FTV-a u Federaciji u svim vrstama programa, od informativnog, preko sportskog, do serijskog i filmskog.

Na ovoj platformi možete gledati i sve TV kanale TNT Grupacije: Sevdah TV, Kanal 6 HD, TNT kids TV i Dream porn HD.

GO4TV je drugačiji od ostalih

U želji da budemo drugačiji potrudili smo se da TV kanali budu raznovrsni, ali i da naši potomci rođeni u inostranstvu ne zaborave svoje korjene, običaje i tradiciju.

GO4TV u svojoj ponudi ima programe koji promovišu univerzalne ljudske vrijednosti, a jedinstveni smo i po emitovanju kanala čiji se programi baziraju na, TV drami, najboljim pozorišnim predstavama, prirodnim ljepotama Balkana, emisijama iz različitih oblasti nauke, umetnosti, ali i urbanog, etno i starogradskog zvuka.

Uz GO4TV podsjetite se starih, tradicionalnih ukusa, jer u našem osnovnom paketu postoji i regionalni kulinarski TV kanal u kojem se pripremaju jela s našeg područja.

Sportski TV kanali u našoj listi zauzimaju puno prostora, ali ipak vjerujemo da će vašu pažnju privući i prvi lifestyle TV kanal na kome možete saznati sve o ljubavi, ljepoti, zdravlju, karijeri, modi i porodici.

Još mnogo lokalnih, regionalnih i nacionalnih TV kanala koji će vam vratiti osmjeh na lice naći ćete ako se odlučite za GO4TV .

Više s weba

Najnovije

Javni oglas za izbor člana Upravnog odbora JU “Apoteka/Ljekarna” Travnik

Ponovni javni oglas za izbor i imenovanje člana Upravnog odbora JU "Apoteka/Ljekarna" Travnik objavljen je na stranici...

SBK / Borci mlađi od 57 godina uskoro će dobiti egzistencijalnu naknadu

Prijedlog zakona o novčanoj egzistencijalnoj naknadi razmatran je ovog utorka na vanrednoj sjednici Skupštine Srednjobosanskog kantona. https://www.youtube.com/watch?v=I8FH7RklasA

Sneijder bi se vratio fudbalu, ali postoji problem

Wesley Sneijder namjerava da poput Arjena Robbena prekine fudbalsku mirovinu i vrati se na teren. Nizozemsku javnost Robben je...

Barca ne odustaje od Lautara, ima novu ponudu za Inter

Barcelona nastavlja pregovore s Interom u želji da do početka nove sezone potpiše Lautara Martineza. Nakon što je uspjela...

Naručio je kafu s mlijekom pa na računu primijetio zanimljiv detalj

Ne, ovaj put nije problem abnormalno visoka cijena ili nekakva greška u pisanju. Zapravo je riječ o običnom...

Možda vas zanima i ovo