Poznat identitet mladića koji je s golfom 4 usmrtio ženu

Poznat identitet mladića ubice kojo jek s golfom 4 usmrtuo nevinu ženu.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Čelinac, u mjestu Miloševo nastradala je G.D. (65).

Nju je automobilom “golf 4” udario Mirko Đurđević (19) iz Banjaluke, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, prenosi SrpskaInfo.

– Na magistralnom putu Banjaluka-Čelinac, u mjestu Miloševo, opština Čelinac, 8. septembra oko 19.17, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo. U saobraćajnoj nezgodi učestvovao je Mirko Đurđević, rođen 2002. godine iz Banjaluke, koji je upravljao putničkim motornim vozilom „golf IV“. Drugi učesnik u nezgodi je pješak D.G. rođena 1955. godine iz Čelinca, koja je smrtno nastradala – saopšteno je iz banjalučkog tužilaštva.

Uviđaj na mjestu nesreće obavio je dežurni okružni javni tužilac, Igor Cimeša, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Čelinac.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU