Premijerligaški izazovi uz kup Italije

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

LEICESTER – TOTTENHAM, 20.30 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Čak 11 igrača fali Leicesteru, a osam Pijevcima. To mora uticati na ovaj meč, a dobro je znati da oba tima igraju nakon ostvarenih pobjeda. Leicester je nakon poraza od Napolija u Ligi Europe savladao Newcastle (4:0), dok je Tottenham poslije poraza od Mure u Ligi konferencija dobijao Brentford i Norwich.

CHELSEA – EVERTON, 20.45 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Šanse Evertona su minimalne, ako ih uopšte ima. Naime, Chelsea juri Liverpool i City, pa Tuchel neće oklijevati. Djeluje da će ovdje tipovanje na golove i prelaze biti u fokusu, pa je dobro znati da je Chelsea posljednji meč para dobio sa 2:0. Inače, Everton je poražen na četiri od ukupno pet posljednjih utakmica u premijerligaškoj konkurenciji.

LIVERPOOL – NEWCASTLE, 21.00 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Liverpool gazi, a Newcastle tone li ga tone. Njihove šanse su gotovo nepostojeće, budući da je Liverpool najefikasniji premijerligaški tim, koji je ostvario gol razliku od 45:12. Newcastle je primio 34 gola, a na posljednjem meču para zabilježeno je konačnih 1:1. Svetiće se Liverpool.

SAMPDORIA – TORINO, 21.00 (Fudbal, Kup Italije) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kada igraju 13. i 14. tim Serije A, onda se ne zna ko će koga. Međutim, posljednji međusobni okršaj dobio je Torino sa 3:0 u oktobru. Na tom meču Sampdoria je bila potpuno povučena, odnosno branila se sa svih 11 igrača, dok je Torino imao apsolutnu premoć po pitanju posjeda lopte.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU