Prevent Travnik raspisao oglas za posao

Prevent Travnik d.o.o. Travnik, članica Prevent Grupacije zapošljava blizu 300 uposlenika. Kombinacija stručnog tima i savremene tehnologije garantuje izuzetno visok nivo kvaliteta proizvoda koji zadovoljavaju zahtjevne standarde u oblasti proizvodnje tekstila poznatih modnih brendova.

Kontinuirano ulaganje u stručnost i obučenost naših kadrova, u savremenu opremu i tehnologiju, održavanje i razvoj visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda je ono što nas čini Vašim pravim izborom. Ako ste u potrazi za izazovima, težite usavršavanju, uporni ste, odgovorni i želite biti dio našeg tima, pridružite nam se.

Objavljujemo oglas za poziciju Projekt koordinator (m/ž); Mjesto rada: Travnik

Vaše primarne odgovornosti uključuju nadzor nad realizacijom terminskog plana za uvodjenje novih nominiranih projekata do 3 mjeseca poslije početka serijske poizvodnje, kao i svih operativnih aktivnosti na serijskim projektima u saradnji sa program menadžerima / voditeljima timova. Priprema sedmičnih izvjestaja o statusu serijskih projekata i eventualnih eskalacija (internih i eksternih) kao i planiranje i moderiranje sastanaka za pregled statusa projekata (min. 1x sedmično za nove projekte, min. 1x mjesečno za serijske projekte) sastavni su dio vaših odgovornosti. U segment vaše odgovornosti spada i svakodnevna komunikacija sa kupcima o tekućim aktivnostima kao i prevođenje tehničke dokumentacije sa njemačkog jezika na bosanski i distribucija unutar odjela.

Opis poslova podrazumijeva i nadzor nad narudžbama i realizacijom uzoraka, koordinaciju i nadzor nad uvođenjem i lansiranjem promjena u proizvodne procese po zahtjevu kupca te sprovođenje ostalih aktivnosti po dogovoru sa program menadžerom / voditeljem tima.

Nudimo izazovno, po mnogo čemu u Bosni i Hercegovini iznimno, profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osoban razvoj, obuku i usavršavanje.

Uslovi koje kandidati trebaju ispunjavati su:

  • Aktivna upotreba njemačkog jezika (C1) u govoru i pismu;
  • SSS, VŠS, VSS;
  • Poželjno iskustvo rada u industrijskom okruženju;
  • Napredno poznavanje MS Office alata;
  • Spremnost za putovanje u inostranstvo;
  • Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Prijave, uz priloženu biografiju, dostavite putem maila posao@prevent.ba.

Oglas ostaje otvoren sedam dana od dana objavljivanja, ili do popunjavanja pozicija.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor bit će kontaktirani.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU