Prevent Travnik zapošljava

Prevent Travnik d.o.o. Travnik, članica Prevent Grupacije zapošljava blizu 300 uposlenika.

Kombinacija stručnog tima i savremene tehnologije garantuje izuzetno visok nivo kvaliteta proizvoda koji zadovoljavaju zahtjevne standarde u oblasti proizvodnje tekstila poznatih modnih brendova. Kontinuirano ulaganje u stručnost i obučenost naših kadrova, u savremenu opremu i tehnologiju, održavanje i razvoj visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda je ono što nas čini Vašim pravim izborom.

Shodno povećanoj potražnji naših tradicionalnih kupaca te potrebi za stalnim napredovanjem i unapređenjem poslovanja tražimo stručnu, odgovornu i motiviranu osobu za radno mjesto

Rukovodilac proizvodnje (m/ž)

Mjesto rada: Travnik                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Primarni cilj rukovodioca proizvodnje je planiranje, organizovanje, usmjerenje i pokretanje optimalne proizvodnje na dnevnom nivou u svrhu ostvarenja plana proizvodnje i zadovoljenja zahtjeva kupaca, zatim povećanje efikasnosti proizvodnje kroz smanjenje nepotrebnih troškova i primjenu standarda kvaliteta. Kao rukovodilac proizvodnje odgovorni ste za proizvodnju, kvalitet i pravovremenu isporuku te realizaciju optimalnog opterećenja ljudi i proizvodnih kapaciteta. U segment vaše odgovornosti ulaze i nadzor nad procesom proizvodnje i preduzimanje potrebnih korektivnih mjera. Bit ćete zaduženi za izgradnju povjerenja i dobrih odnosa kao i profesionalni razvoj proizvodnog osoblja. Analiza izvještaja o proizvodnji radi optimizacije proizvodnje i odgovornost za sigurnost zaposlenih također su vaš zadatak. Da biste se istakli u ovoj ulozi trebate imati odlične komunikacijske i organizacijske vještine, biti orijentirani na rezultat te težiti konstantnom usavršavanju i praćenju tehnološkog razvoja i trendova u proizvodnji.

Profil kandidata:

  • SSS/VSS tehnički- proizvodni smjer
  • Radno iskustvo u rukovođenju u tekstilnoj industriji min. 3 godine
  • Sposobnost upravljanja timom sa više desetina zaposlenih
  • Poznavanje principa poslovanja i upravljanja (strateško planiranje, alokacija resursa, upravljanje ljudima)
  • Poznavanje standarda kvaliteta
  • Vještine izgradnje tima, donošenja odluka i upravljanja ljudima
  • Odlično poznavanje MS Office paketa
  • Vozačka dozvola B kategorije

Ako vam je opisano radno mjesto interesantno i prepoznajete se u opisanom profilu, vašu biografiju  i motivacijsko pismo pošaljite na adresu [email protected] ili poštom Prevent Travnik, Tvornička bb Oglas je otvoren petnaest dana od dana objavljivanja.

Rok za slanje prijava je 7 (sedam) dana od dana objavljivanja, do 17.09.2021.

Više informacija o Prevent grupaciji na www.preventgroup.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU