Pripadnice ova 3 znaka najbolje su zavodnice

Postoje osobe koje jednostavno mogu „dobiti“ koga god požele – bez grča na licu, glatko, brzo, kao da nikada ništa drugo nisu ni radile u životu… Zapravo, djeluju toliko samouvjereno da ne znamo koliko im je vježbe bilo potrebno kako bi savladale umjetnost zavođenja. Sljedeća tri horoskopska znaka imaju i znatnu pomoć pri zavođenju – zvijezde!

Lav


Vrlo si strastvena i uzimaš što god želiš. Kad ti se neko svidi, ne treba ti puno vremena da preuzmeš inicijativu. A kad počnete razgovarati, tačno znaš šta moraš uraditi. Prava si majstorica zavođenja i, čim ti neko upadne u oko, želiš ga imati. Tvoje samopouzdanje pomaže ti pri tome.

Vaga

pripadnice ova 3 znaka najbolje su zavodnice
Ako je neko majstor flertovanja, onda si to ti! Stalno te okružuju razni ljudi, a ti tačno znaš šta kome trebaš reći ili šta uraditi. Tebe je nemoguće sresti samu – obožavatelji te posvuda prate. Nevjerovatno si zavodljiva, a dodatnu draž daje ti utisak nedodirljivosti. Što više pažnje dobijaš, više si svjesna da ti je osvajanje na prvom mjestu.

Škorpija

pripadnice ova 3 znaka najbolje su zavodnice
Uvijek si u potrazi za nečim novim, uzbudljivim. Voliš avanture i ne možeš podnijeti rutinu u svakodnevnici. Upravo zbog toga djeluješ toliko zavodnički. Naime, niko ne zna šta ćeš sljedeće pomisliti. Ali, to ne znaš ni ti! Danas je to možda flert sa zgodim konobarom, a već sutra ćeš dati svoj broj telefona zanimljivom muškarcu sa zabave…

Izvor: Miss7

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU