Eksplicitne fotografije srpske folk pjevačice osvanule su na internetu i u srpskom časopisu Svet. Pjevačica je otkrila kome su te fotografije bile namijenjene.

Folk zvijezda Dara Bubamara (39) našla se u središtu skandala jer su procurile njene privatne, vrlo eksplicitne fotografije. Na njima, Dara se samozadovoljava, potpuno gola, raširenih nogu. Uz fotografije, procurile su i SMS poruke u kojima ona govori što voli raditi u seksu i što bi sve radila muškarcu s kojim se dopisivala.

Fotografije možete vidjeti OVDJE.

Srpski mediji raspisali su se kako su poruke i fotografije namijenjene njenom 17 godina mlađem ljubavniku. No, pjevačica je to demantirala te tvrdi da su poruke bile isključivo za njenog supruga Milana.

– Pijem bensedine cijeli dan! Suprug Milan je pored mene cijelo vrijeme. Te fotografije sam slala mom mužu i ostale su u telefonu kad sam ga odnijela na popravak, a netko je to očito zloupotrijebio. Mi tako šaljemo jedno drugom fotografije kad smo razdvojeni, tako ga palim! Svatko ima neku golu sliku u telefonu, pa goli smo se i rodili! Nije mi jasno zašto su se okomili na mene i zašto mi žele rasturiti brak – kazala je pjevačica te dodala da i Madonna ima takve fotografije ‘pa joj ništa ne fali’.

Loading..
ChatBot

1
Komentari

avatar
1 Teme komentara
0 Odgovori na temu
0 Followers
 
Najnoviji komentari
Najpopularniji komentari
0 Autori komentara
Autori nedavnih komentara
  Prati komentare na ovaj članak  
Najnovije Najstarije Najpopularnije
Obavijest o
trackback

… [Trackback]

[…] Information to that Topic: tntportal.ba/show/procurile-su-eksplicitne-seksi-fotke-i-poruke-dare-bubamare/ […]