Punjene paprike kao hladno predjelo

Punjene paprike kao hladno predjelo
punjene paprike kao hladno predjelo


Punjene paprike kao hladno predjelo izvrsnog ukusa i jednostvnog recepta

Punjene paprike kao hladno predjelo možete poslužiti sa šunkom i sirom, izvrsnog su ukusa, pa i onima koji nisu veliki ljubitelji filovanih paparika

Sastojci potrebni za ovaj recept

  • Paprika i smjesa za punjenje
  • 4 kom. roga paprike-zelene boje
  • 100 gr. feta sira
  • 2 kom. trokut sira
  • 150 gr. pršuta ili šunkice, ili po orginalu 1 par dimljenih kobasa
  • 2 kom. češnja češnjaka
  • Za serviranje
    Po želji rajčica i maslina

Priprema

Papriku očistimo od sjemenki te punimo smjesom, sir izrendamo, pršut ili šunkicu ili već što želimo, isječemo na sitne kockice.  Izgnječimo trokut sireve, češnjak, sol i papar po potrebi

Za serviranje:

Rajčice isječemo na tanke krugove, papriku izrežemo na prst debele kolutove i okolo poslažemo masline.

Posluživanje
Ovo jelo je bolje napraviti jedan dan ranije i staviti na hladno u hladnjak. Sutradan je mnogo lakše rezati.

(Preuzeto sa: receptizatren.club)


..

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU