Iako je svoj potpis na brakorazvodni postupak Ana Nikolić dala još prije dva mjeseca, Rasta ne odgovara na pozive advokata i nikome nije jasno šta time želi da postigne.

Pjevačica posljednjih dana kipti od bijesa, jer njen još uvijek zakoniti suprug, Stefan Đurić Rasta, odugovlači sa potpisivanjem papira za razvod. Ana želi da stavi tačku na tu priču i da se potpuno posveti karijeri i budućnosti koju je isplanira za nju i njihovu kćerku.

– Ana je još prije dva mjeseca potpisala papire za sporazumni razvod, a sve do danas Rasta to nije učinio. Anu strašno nervira takvo njegovo ponašanje, pogotovo zato što ne zna iz kog razloga to radi. Njih dvoje su u super odnosima otkad ne žive zajedno. Lijepo se dogovaraju oko Rastinog viđanja kćerke i drugih stvari, te među njima zaista nema zle krvi. Čak su se sve dogovorili i oko razvoda i onda je zapelo oko njegovog potpisa. Da li joj se on možda sveti zbog nečega, da li se on možda nada pomirenju, ne zna, ali samo želi da se to što prije završi kako bi se na miru posvetila karijeri– naveo je izvor blizak pjevačici i dodao da se ona trenutno bavi samo kćerkom Tarom i radom na novim pjesmama.

Da Rasta zaista još uvijek nije potpisao papire za razvod, potvrdio je Anin advokat Borivoje Borović.

– Situacija je nepromijenjena kada je riječ o razvodu Ane i Raste. Još uvijek čekamo njegov potpis – izjavio je kratko Borović.

expresstabloid.ba

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o