Ribe: Godišnji horoskop za 2024. godinu

Posao. Brzi Merkur uparuje se sa odvažnim Strijelcem u zoni vaše karijere, prvih nekoliko sedmica u godini, podstičući vašu kreativnost i ohrabrujući vas da svoje ideje pretvorite u planove za sljedeće korake u poslu.

Izdvajate se od ostalih tokom ovog zanimljivog tranzita pa iako vam to neće biti uvijek prijatno, imaćete više mogućnosti o kojima treba da razmislite. Iako vaše ambicije ne traže moć, u ovom periodu se možete istaknuti i dominirati.

Vaša lična odgovornost je veoma visoka, sa Saturnom u vašoj prvoj kući, a to znači da morate da se potrudite da iskoristite svaku priliku koja vam se pruži, naročito kada su finansije u pitanju.

Ovo je godina dugoročnog rasta, tako da ne očekujte veliki priliv ili dobitak iz neočekivanih izvora. Fokusirajte se na mudre poteze koji će vam dugoročno donijeti korist i finansijsku sigurnost koju želite i zaslužujete.

Početkom aprila, mladi Mjesec i pomračenje Sunca u vatrenom Ovnu donose agresivnu energiju i mogu pokrenuti neodgovornost i impulsivnost u vašem sektoru imovine. Nepromišljene akcije mogu umanjiti vaš budžet, zato pronađite način da zaustavite svoj ludi impuls, upozoravaju zvijezde!

Ljubav. Ako ne ostvarite stabilnu vezu ove godine, bićete sasvim u redu sa tim. Najviše pažnje uložićete u razvoj i sazrijevanje svoje ličnosti i u pronalaženje sebe, što znači da nećete toliko razmišljati o pronalaženju srodne duše. Kada budete spremni za zdravu vezu, srešćete i pravu osobu.

Ako ste ipak u potrazi za romantičnim iskustvima, krajem februara možete sresti nekog ko je blizu ispunjavanja vaših standarda i ko je spreman da uloži dodatni napor da vam ugodi.

Mogli biste da se „zabavljate“ sa više osoba istovremeno, da biste ih uporedili i odlučili ko je najbolji i ko zaslužuje prelazak u sljedeći krug (kao u rijalitiju). Nema ničeg lošeg u ovom pristupu upoznavanju, ali budite sigurni da pažljivo pratite sve detalje, kako ne biste poslali poruku pogrešnoj osobi ili se pojavili na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.

Tokom ljeta povećavaju se vaše šanse da pronađete romantičnog partnera, nekog sa kim biste mogli da provedete čitav život. Kada objavite da ste spremni za ljubav, ona će vas pronaći.

U partnerskim odnosima Saturn može imati pozitivne i negativne uticaje. Sa pozitivne strane, možete vidjeti stvari iz perspektive svog partnera i imati više razumijevanja i empatije. Sa negativne, možete biti pretjerano osjetljivi i skloni da gajite ogorčenje i povrijeđenost, koji neće nestati sa izvinjenjem.

Možda ćete biti uvrijeđeni i prekidati komunikaciju ili posezati za drugim oblicima pasivno-agresivnog ponašanja prilikom nekih incidenata, a ovo ponašanje neće doprinijeti razjašnjenju i rješenju problema.

Sredinom septembra, pomračenje Mjeseca u vašem znaku izoštrava vašu intuiciju i lakše ćete shvatiti neke važne detalje, koje do sada niste zapažali i moći ćete da iskoristite svoje dublje uvide da se približite partneru i osnažite svoj odnos.

Zdravlje. U zdravstvenom stanju i nivoima energije očekuju vas usponi i padovi. Da biste spriječili razvoj bilo kakve bolesti, okrenite se biljnoj apoteci, suplementima i prirodnim lijekovima za pročišćavanje krvi, podizanje imuniteta i sprečavanje upala u organizmu.

Između maja i aprila budite posebno oprezni, naročito ako imate neko hronično zdravstveno stanje, koje se u ovom periodu može pogoršati.

Ustanovite redovan dnevni ritam, budite umjereni i ne dovodite sebe do iscrpljenosti, kako biste izbjegli sagorijevanje i razbolijevanje. Mentalna stabilnost je jednako važna kao i fizičko zdravlje pa uključite aktivnosti kao što su meditacija, joga, kretanje i boravak u prirodi, da biste povećali smirenost, jasnoću i nivo energije.

Izvor: Wannabe magazine

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU