Ribe: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2023. godine

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Napredovanje, ali kroz prepreke. I bez tih prepreka i otežanja teško da ćete uspjeti da prođete. Nekima od vas slijede veće promjene, pogotovo od ulaska u drugu dekadu novembra.

Iako su te promjene izuzetno pozitivne po vas, one će biti povezane sa znatno većom odgovornošću i sa zahtjevnim obavezama.

Pred vama je produktivan i uspješan mjesec, bilo po pitanju promjena, napredovanja ili finansijskog stanja, ali će vam istovremeno donijeti i dosta izazovnih situacija i napornog rada.

Ljubav. Koliko god željeli potpunu stabilnost i opuštenost u svojim emotivnim relacijama, teško je može biti tokom novembra, ali će od vas najviše zavisiti kako ćete i u kom pravcu „voditi“ odnos sa voljenom osobom.

Saturn u vašem znaku, koji kreće direktnim hodom 04. novembra, pokazatelj je u kojoj ste mjeri sazreli, ali i toga da ćete umjeti da izaberete pravi put za partnera i vas.

Tako da, kao što imamo odnose koji će se tokom novembra stabilizovati, napredovati ili biti dignuti na viši nivo, isto tako imamo odnose u kojima će u drugom dijelu mjeseca doći do ozbiljnijih „ili-ili“ razgovora i dešavanja.

Slobodne Ribe, veći dio novembra je povoljan za nova ljubavna dešavanja, a u drugom dijelu mjeseca može se dogoditi i da vam se neka emotivna prošlost aktivira. Mada, izgleda kao da se vi nećete „upecati“ na nju.

Zdravlje. Pojačan stres, osjetljiv respiratorni i stomačni dio. Starije Ribe, hronične tegobe, naročito u drugom dijelu mjeseca.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU