Ribe: Sedmični horoskop za period od 25.04.2022. do 01.05.2022.

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ovosedmične planetarne pozicije jako su dobre za poslovnu tematiku. Mars će vam dati snagu i energiju, volju i odlučnost. Konjunkcija Venere i Jupitera privući će pozitivna dešavanja, daće vam dašak sreće u svemu, donijeće optimizam.

Mlad Mjesec će učiniti da prevaziđete neke svoje strahove, nedoumice, usmjeriće vas da krenete ka onome što hoćete. Sve ovo čini da ste u periodu kada imate izuzetno povoljne poslovne prilike i dešavanja pred sobom. Iskoristite svaku šansu koja se ukaže.

Ljubav. Konjunkcija dva benefika – Jupitera i Venere – dešava se u vašem znaku. A u polju pokreta, komunikacije, djelimično pomračenje Sunca i mlad Mjesec koji korijen imaju baš u ovom Jupiteru i Veneri.

A sve ovo znači da i slobodne i zauzete Ribe imaju pred sobom sedmicu koja je jako lijepa po emotivnim pitanjima. Neko će prevazići strahove i pokrenuti se ka osobi koju želi. Neko će definisati svoju emotivnu priču u ozbiljnijem pravcu.

Neko će dobiti ili dati ponudu za brak, zajednički život. Kod nekog će se odnos sa voljenom osobom poboljšati. Mnogo je lijepog, a jako malo onog što žulja ili nije dobro u ovoj sedmici.

Hrana. Potrudite se da pronađete pravi balans kada je ishrana u ovoj sedmici u pitanju. U nekim momentima vam nije do jela, a u drugim u jednom obroku nadoknadite sve ono što ste propustili.

Zdravlje. Prehlade, problemi sa grlom. Mogućnost povreda.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU