Rukometni All-Star danas u Mostaru: stižu Karačić, Marić, Šego…

Prvi Rukometni All-Star spektakl Mostar počet će danas od 17 sati, a svoj dolazak potvrdila su gotovo sva velika rukometna imena koja su u prošlosti igrala za HMRK Zrinjski Mostar.

Igor Karačić, Marino Marić, Marin Šego, Filip Vistorop, Marijan Marić, Fahrudin Melić, Darko Martinović, Bernard Mandarić i brojna druga imena međusobno će odmjeriti snage u dvorani na Bijelom Brijegu, priopćeno je iz kluba.

Četiri ekipe, četiri generacije, kroz polufinale će tražiti put u finale, a utakmice će se igrati u skraćenom formatu.

Prva utakmica u kojoj igraju HMRK Zrinjski Mostar i SportPlus All-Stars, predvođeni Igorom Karačićem počet će u 17 sati.

Iduća utakmica igrat će se u 17.40 sati, a snage će odmjeriti Katarina All-Stars, predvođeni Darkom Martinovićem i GP Barbarić All-Stars, predvođeni Bernardom Mandarićem.

Finale su na rasporedu od 18.30 sati.

Iz kluba su kazali kako se ulaznice mogu kupiti danas do 12 sati po cijeni od 10 maraka u caffe barovima “Mliječni” i “Monte Carlo” te od 15.30 sati na ulazu u dvoranu na Bijelom Brijegu.

Posjetitelje očekuje i bogata tombola u kojoj mogu osvojiti dresove i slikanje s igračima.

Za sve one koji nisu u mogućnosti nazočiti događaju, omogućen je i prijenos uživo putem Youtube-a na linku: VIDEO

Sav prihod od utakmice ide u svrhu promocije rukometa u gradu Mostaru te jačanju HMRK Zrinjski Mostar.

Organizatori su uputili zahvalu medijima, akterima i sponzorima koji su omogućili održavanje ovakvog događaja u Gradu na Neretvi.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU