Sanovnik dijamant – šta znači sanjati dijamant?

Dijamant je na javi simbol nečega što je vrlo skupo i rijetko, te je sinonim za bogatstvo, za uspjeh, neke vanredne osobine i kvalitete, a izraz „nebrušeni dijamant“ može da se odnosi na osobu koja je puna potencijala i vrlina, koje treba da nauči da na pravi način izrazi i upotrijebi, za svoj uspjeh i napredak.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati dijamant? 

Iako dijamanti u snovima nisu toliko čest motiv, njihova simbolika je vrlo zanimljiva i različita, već u zavisnosti od načina na koji se oni u snu vide, te i od konkretnih situacija i događaja, koje su sa njima povezane na određeni način.

Sanjati da u snu vidite dijamant 

Ukoliko ste u svom snu videli dijamant, na javi takav san označava da ste vi previše lakovjerni i naivni i da treba da se pripazite lažnih prijatelja, i nekih podmuklih i lažljivih osoba, koje vam se dodvoravaju i koje vam laskaju, kako bi se o vas samo okoristile i preuzele za sebe sve vaše i/ili zasluge ili postignuća. 

Sanjati da ste dobili dijamant na poklon 

Kada ste sanjali da ste na poklon dobili neki vrlo vrijedan i rijedak dijamant, na javi to implicira da vas osobe iz vašeg okruženja vrlo cjene i poštuju, te da slušaju i vaše savjete i prihvataju vaš stav i mišljenje, te da ćete se ojsetiti vrlo ponosno i uvaženo, jer ste uvijek hvaljeni i imate veliku pozciju i moć u društvu. 

Sanjati da ste kupili dijamant 

Ako ste sanjali kako ste sebi kupili dijamant, to simbolizuje na javi da ste osoba koja je sasvim ili nezavisna ili samosvjesna, te da posjedujete izvanredne potencijale i da se svemu povećujete sa baš puno energije i motivisanosti, te da su vaš napredak i postignuće ciljeva, sasvim realni i izvjesni. 

Sanjati da ste pronašli dijamant 

San u kome ste vi pronašli neki dijamant, ima na javi značenje da ste postali svjesni nekih prijetnji i rizika, te da ste spremni da se borite i da istrajete kako biste ostvarili svoje naume i postigli svoje željene poslovne, privatne ili finansijske zgoditke. 

Sanjati da vam je neko ukrao dijamant 

Ukoliko vam je u snu neko ukrao dijamant, to na javi ima konotaciju da ćete se vrlo razočarati ili osjetiti i nemoć i bijes, a zbog toga što vas je neko iznevjerio, ili vam je uskratio pomoć u nevolji, i ostavio vas da se snalazite sasvim sami, te da takvu izdaju nećete ni moći ni željeti, da bliskoj ili dragoj osobi oprostite i zaboravite. 

Sanjati da nekome poklanjate dijamant

sanovnik dijamant – šta znači sanjati dijamant?

Ako ste sanjali da vi nekome u snu poklanjate dijamant, na javi to implicira da ste osoba koja je i vrlo plemenita i uvek spremna da svakome pruži pomoć i podršku, ali i da ćete sasvim da sebe ili svoje ciljeve „stavite u drugi plan“, te da vas očekuju neki problemi i prepreke, jer ste previše i/ili vremena ili pažnje posvetili drugima. 

Sanjati da nosite dijamantski nakit 

Kada ste sanjali da vi nosite neki dijamantski nakit, te ste vrlo sretni i ponosni zbog toga, na javi je simbolika tog sna loša i označava neke skore materijalne gubitke, te veliko siromaštvo ili neki poslovni neuspjeh, jer ste se vi pretjerano opustili, i postali ste gordi i vrlo sujetni, te ste „izdigli“ i precjenili sebe, što će vas u svakom smislu puno koštati. 

Sanjati da ste polomili dijamant u snu 

San u kome ste vi uspjeli da polomite dijamant, ima na javi konotaciju nekih velikih gubitaka i/ili pak bolesti ili smrti, nekih vama dragih ili bliskih osoba, te vas očekuje period prepun bola, tuge i žaljenja za nekim osobama ili propuštenim prilikama. 

Sanjati da imate „lažni“ dijamant za koji vjerujete da je pravi 

Ukoliko ste sanjali da posjedujete dijamant koji je „lažan“, ali ste vi ubjeđeni da je pravi, na javi to ima konotaciju da će vas neki vaši prijatelji ili saradnici vrlo lako prevariti i izmanipulisati, te i da vi ne umijete da procjenite ni ljude ni prave prilike, pa i da vjerujete u ono što vam drugi nameću.

Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU