-4.1 C
Sarajevo
Nedjelja, 5 veljače, 2023

Sanovnik frizer – šta znači sanjati frizera?

Frizer je na javi neko ko simbolizuje uljepšavanje, potrebu za promjenom, „novim izgledom“, te je i sinonim za nečije zadovoljstvo i sreću zbog osjećaja fizičke atraktivnosti i ljepše frizure i/ili boje kose.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati frizera? 

Iako je frizer u snu rijedak motiv, te obično označava nečiju podsvjesnu potrebu da sebe u nekom spoljnom i/ili unutrašnjem smislu promjeni ili popravi, značenja i tumačenja najčešćih snova „o frizeru“, biće detaljnije opisana u nastavku teksta.

U daljem tekstu saznaćete kako se tumače snovi u kojima se pojavljuje neki frizer.

Sva tumačenja je dobro uzimati sa rezervom.

Sanjati da vidite frizera u svom snu 

San u kome ste vidjeli nekog frizera, ima na javi konotaciju da ste pred velikim promjenama koje ne moraju nužno biti dobre i pozitivne, ali da će svakako po vas biti vrlo neplanirane i iznenadne. 

  Šta znači sanjati insekte? TNT Sanovnik

Sanjati da ste vi frizer u snu i da nekoga šišate 

Ako ste sanjali da ste vi u snu frizer, te da nekoga šišate ili mu „farbate kosu“, taj san na javi ima značenje da ste pred nekim novim i vrlo zanimljivim izazovima, te da ne treba da propustite neku priliku da se oprobate u poslu koji nikada do sada niste radili, a koji vam pored dobre zarade, vrlo lako može doneti i veliko uživanje i ispunjenje snova i nadanja. 

Sanjati da vas je u snu frizer lijepo ošišao i da ste zadovoljni 

San u kome ste sasvim zadovoljni uslugom koja vam je u salonu „pružena“, te je vaša kosa baš i onakva kakvom ste je zamišljali, na javi označava neka nova i vrlo lijepa poznanstva, koja se baš i mogu lako „pretvoriti“, u emotivne ili vrlo kvalitetne prijateljske veze. 

Sanjati da ste nezadovoljni frizurom ili bojom kose koju vam je frizer „napravio“ 

Kada ste iz frizerskog salona izašli sasvim nezadovoljni, i suzdržavate se da se ne posvađate sa svojim frizerom, ili da ne zaplačete „od muke“, na javi ima konotaciju da ste pred nekim skorim sukobima i konfliktima, sa ljudima koji su vam dragi ili bliski, i da ćete se kajati jer niste dobro ili promislili ili „izvagali“, riječi ili djela koja ste počinili, a koja su na tuđu štetu ili razočarenje. 

Sanjati da vas u snu šiša frizer 

sanovnik frizer – šta znači sanjati frizera?

Ukoliko ste sanjali kako vas frizer u snu šiša, to je simbol na javi da ćete da se riješite nekih briga ili nedoumica, te da ćete postati osoba kojoj će mnogi zatražiti savjet i pomoć, i bićete sasvim i/ili poštovani ili voljeni od osoba iz svog okruženja. 

  Šta znači sanjati plažu? TNT Sanovnik

Sanjati kako sjedite u frizerskom salonu i „čekate red“ 

Ako ste sanjali da čekate na svoj red u salonu u kome je velika gužva, te se nervirate i veoma ste i nestrpljivi i nervozni, ima na javi značenje da ste osoba koja je vrlo odgovorna i racionalna, u baš i svim postupcima i riječima, ali da ste ponekad brzopleti i lakovjerni, te ste i povodljivi i vjerujete u svačiju dobrotu i iskrenost.

Sanjati kako se svađate sa frizerom u snu 

San u kome ste se posvađali sa svojim frizerom, na javi ima konotaciju da ste vrlo naprasita i jako i sitničava osoba, koja nalazi mane i zamjerke svima, te često bivate odbačeni i usamljeni, jer niko oko vas, ne želi da sluša stalne kritike ili da se prilagođava vašim promjenama raspoloženja. 

Sanjati kako vas frizer šiša „na ćelavo“ 

Kada ste sanjali da vas je u snu frizer sasvim ošišao na ćelavo, i vi ste i šokirani i vrlo nesretni, te i u snu plačete i ne znate šta da preduzmete, na javi označava da ste kao osoba vrlo i površni i baš opterećeni spoljnim izgledom, te da se pretvarate da ste „ono što niste“, a kako biste na druge oko sebe, ostavili što bolji utisak i kako bi vas oni prihvatili i smatrali „sebi jednakim i vrijednim“.

ezoicreport this ad

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU