Sarajevski majstori na Petoparcu kreću na titulu

Gradski futsal klub Sarajevo uz podršku novog sponzora, kompanije Mozzart, želi da osvoji Premijer ligu

Oni su majstori igre na petoparcu, dižu publiku na noge sjajnim driblinzima i na malom prostoru prave čuda! Fudbalsku groznicu u prestonici BiH ne šire samo Željo i Sarajevo, već i jedna ekipa u malom fudbalu. Gradski futsal klub Sarajevo je jedan od najtrofejnijih sportskih kolektiva u državi, a u narednu sezonu ulazi sa ambicijama da napadne i šampionski tron. Podršku na tom putu pružiće im novi sponzor, kompanija Mozzart.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću ovog ljeta je nastavio sa velikim ulaganjima u sport i podržao je mnoge klubove i saveze, a među njima i one sa šampionskim ambicijama.

sarajevski majstori na petoparcu kreću na titulu

Za deset godina postojanja, nismo napuštali Premijer ligu i jedan smo od najtrofejnijih kolektiva u BiH. Ranije smo bili poznati kao FK Centar, ali nismo željeli da se vezujemo samo za jednu opštinu, pa smo prošle godine promijenili naziv kluba u Sarajevo. Stigli smo do polufinala plej-ofa, gde smo ispali od šampiona, tako da smo trenutno među četiri najbolja tima u državi. Sjajne rezultate postižu i naši juniori, koji su bili treći u Premijer ligi za njihovu kategoriju“, naglasio je Muamer Muftić, predsjednik GFK Sarajevo.

Ovaj klub već dugo učestvuje u elitnom rangu i bori se za trofeje, što iziskuje velike troškove, pa im finansijska pomoć od Mozzarta mnogo znači.

sarajevski majstori na petoparcu kreću na titulu

U nekim situacijama smo jedva sastavljali kraj s krajem, uz pomoć ministarstva, opštine… Trudimo se da svodimo troškove na minimum, a sigurno da će nam biti lakše uz pomoć jedne tako velike kompanije. U narednom periodu trudićemo se da još više ulažemo u razvoj mlađih selekcija i da opet stignemo do same završnice plej-ofa sa seniorima. Ako nam se ukaže prilika, da osvojimo i titulu prvaka“, najavio je Muftić visoke ambicije kluba.

Iz kompanije Mozzart poručuju da će bodriti GFK Sarajevo na putu do novih uspjeha, ali i da će nastaviti sa ulaganjima u sportske kolektive, pogotovo u one koje veliku pažnju posvećuju radu sa mladima.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU