Shopping day FIS-u / Dan super kupovine i niskih cijena

U petak, 15.oktobra u svim prodajnim centrima FIS kao i na FIS-ovom web shopu bit će organiziran Shopping day – dan super kupovine i niskih cijena.

Na ovaj način prodajni centri FIS žele svojim vjernim kupcima i posjetiocima ponovo omogućiti, uz najširi asortiman roba, i dodatne pogodnosti za povoljniju kupovinu.  

Banjalučani će također biti u prilici da u FIS-u u Banja Luci iskoriste popuste na svim odjelima i to na cjelokupan asortiman!

Na odjelima tekstila sniženje će biti 20%  na mušku, žensku i dječju odjeću,bižuteriju, torbe i galanteriju. Na odjelu tehnike po cijeni nižoj za 10 %  bit će moguće kupiti televizore, računarsku opremu, audio-video, ugradbenu tehniku i klime.

shopping day fis-u / dan super kupovine i niskih cijena
shopping day fis-u / dan super kupovine i niskih cijena

Popust za namještaj i samostojeće kućanske aparate iznosit će 15% , kao i na kupovinu alata, elektro-vodo materijala i repromaterijala, centralnog grijanja, podnih obloga, vrtnog programa, auto kozmetike, boja i lakova i drugog asortimana za opremanje kuće i vrta.

20% popusta predviđeno je za bebi opremu, igračke, posuđe i dekorativni materijal kao i kućni tekstil i kuhinjsku galanteriju Ambyenta.

Popust na prehranu bit će 8% , a na pelet 5%.

Naravno, tokom Shopping day-a bit će poštovane sve epidemiološke mjere.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU