Nataša Bekvalac, brutalno je pretukao bivši suprug Luka Lazukić. Pjevačica nakon toga pokušava da nastavi sa svojim životom.

Nataša se uskoro vraća na scenu nakon pauze od šest mjeseci koju je napravila zbog agonije kroz koju je prošla, ali i zbog poroda. Tokom gorkog perioda koji je sada iza nje pjevačica nastupala, potpuno se povukla iz javnosti, družila se samo sa porodicom i najbližim prijateljima, a sve vrijeme je bila uz kćerke Hanu i Katju, od kojih se nije odvajala.

Nataša je odlučila da je došlo vrijeme da se vrati na scenu, najviše jer joj veoma nedostaje publika i povratna energija koju dobija kada je na ceni. Sve ružno ostavlja iza sebe i vraća se jača nego ikada. Najori period života Nataše je podnijela veoma teško, bila joj je potrebna sva ljubav bližnjih, uz pomoć kojih se i oporavila. Za to vrijeme najviše vremena je provodila sa kćerkama Hanom i Katjom na salašu koji je opremila prije svega što se dogodilo i potreban mir našla je upravo tamo. Priroda joj je pružila zaštitu, a prijatelji i porodica ljubav – kaže izvor blizak pjevačici za “Blic”.

Upravo zbog svega što se desilo Nataša je odlučila da prvi zakazani nastup održi u Beogradu. Dobila je podršku svih koji je okružuju da se vrati publici, sa kojom ima poseban odnos jer svi znaju da je tada Bekvalčeva najsrećnija. Nataša je za sve one koji je već godinama podržavaju i vole pripremila i jedno malo iznenađenje.

– Kako se iz različitih životnih situacija crpi inspiracija, Nataša je odlučna u namjeri da sve kroz šta je prošla predstavi publici koja joj je godinama verna. Kako ne želi da daje intervjue povodom stresa koji je pretrpjela, publika će kroz pjesmu osjetiti zbog čega se povukla. Okupila je čitav tim i bend sa kojima već godinama sarađuje i već su počeli da biraju pjesme koje će snimiti tokom jeseni. Nove pjesme imaće posebnu energiju, budući da će se u njima sigurno osjećati najveća emocija do sada – zaključuje izvor.

expresstabloid.ba

Komentari

avatar
  Pridruži se  
Obavijest o