REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Brojni gosti iz cijelog Sarajeva uživali su na nastupu odličnog Nene Murića, koji je svojim pjesmama rasplesao sve i na najbolji način označio početak koncerata na otvorenom, ali i ljeta, iako ono kalendarski još nije počelo. Mjesto dešavanja je bilo u Lukavici.

muric-nastup

Topla muzička noć na otvaranju ljetne bašte restorana Akademija bila je prilika za izvanrednu zabavu u prepoznatljivoj režiji Murića i njegovog benda. Na nastupu je uživao i poznati srbijanski glumac Branislav Lečić, koji je ranije tog dana uz kolegu Marka Grabeža u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo predstavio komad „Crvena“. Glumački velikan se nakon predstave u društvu opustio na Neninom nastupu, a pjevač mu je i zapjevao za dušu.

REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA
muric-nastup2

– Napravili smo dobar dernek. Ja i članovi benda nosimo lijepe prve utiske, ali i svi ostali su bili prezadovoljni. Publika je sve vrijeme plesala, a u bašti je prema nekim procjenama bilo oko 400 ljudi. Drago mi je da sam u publici vidio jedno poznato lice- glumca Branislava Lečića. Na njegovu molbu sam mu otpjevao „Ja bez tebe ne mogu da živim“. Branislav Lečić je car, samo da znate. Naravno, napravili smo zajedničku fotografiju za uspomenu- kaže Neno Murić kojeg tokom ljeta čekaju brojne svirke, a u julu će ponoviti nastup i u Akademiji.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o