REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Danas se navršavaju dvije godine otkako se najpoznatiji holivudski par razveo. Angelina Jolie i Brad Pitt okončali su svoj dugogodišnji brak 19. septembra 2016. godine, ali je njihov zajednički život još uvijek u centru pažnje svjetskih medija.

Prema pisanju portala Hollywood Life, Angelina Jolie konačno je preboljela razvod.

Izvori bliski američkoj glumici kazali su kako su jedino zajednička djeca bila razlog zašto je njen brak s Bradom Pittom opstao sve do 2016. godine, ali je holivudskoj zvijezdi ipak trebalo vremena da zaboravi sve lijepe uspomene koje je vežu za Brada.

Maddox, Pax, Zahara, Shiloh i blizanci Knox i Vivienne bili su glavni razlog peripetija u periodu neposredno nakon razvoda s obzirom na to da su se obje zvijezde borile za skrbništvo.

Prvenstveno je Angelina bila ta kojoj je pripalo skrbništvo, a Brad je imao mogućnost povremenih posjeta. Međutim, status staratelja Angelina je mogla izgubiti zbog pravnog skandala u kojem se Bradu nastojalo oduzeti pravo da provodi više vremena sa svojom djecom.

S druge strane, nedavno je također objavljena vijest kako je Brad Pitt iz svog stana izbacio sve fotografije i ostale uspomene koje ga vežu za bivšu suprugu.

klix.ba

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o