blank

Kim Kardashian otkrila u kakvom je odnosu sa surogat-majkama svoje djece

Pročitajte

ZARAZA U REGIJI/ U Srbiji 345 novozaraženih, 12 osoba preminulo, rekordan broj zaraženih i u Hrvatskoj

U Srbiji je u posljednja 24 sata potvrđeno 345 novih slučajeva koronavirusa, na osnovu 7.032 testirana uzorka,...

Suljić: Svakog 11. jula sjećanja se vraćaju kao da je sve bilo jučer (VIDEO)

Preživjela žrtva rata Hasib Suljić danas je u Memorijalnom centru Srebrenica-Potočari, gdje se obilježava 25. godišnjica genocida,...

Nakon kolektivne dženaze u Potočarima: Bijeli nišani ostali u tišini da svjedoče o strahotama genocida

Mezarje Memorijalnog centra Srebrenica - Potočari ponovno je ostalo pusto nakon kolektivne dženaze kojoj su danas prisustvovale...

Svi koji prate reality show Keeping up with the Kardashians znaju da su Kim Kardashian West i reper Kanye West za zadnje dvoje djece koristili surogat majke.

Razlog za to je što su prve dvije Kimine trudnoće bile iznimno teške. U prvoj trudnoći s North Kim su dijagnosticirali preeklampsiju koja može biti opasna po život i majke i djeteta. Srećom, trudnoća i porođaj prošli su dobro i nije bilo nikakvih posljedica. No, netom nakon što je North došla na svijet, Kim je dijagnosticirana placenta accreta (stanje u kojem posteljica abnormalno sraste sa stijenkom maternice, što izaziva zakašnjeli porođaj posteljice) i jedva se izvukla.

“Jako puno komplikacija mi je stvorilo stanje koje se zove placenta accreta”, rekla je Kim za C Magazin i dodala: “Morala sam ići na nekoliko manjih operacija da bih sve dovela u red, a one su izazvale malu rupu u mojoj maternici, što mi je otežalo da ponovno ostanem trudna.”

Operacije na koje je morala ići nakon trudnoće sa Saint ostavile su vrlo malu mogućnost da buduće trudnoće iznese do kraja pa su se Kim i Kanye odlučili za surogat majke za zadnjih dvoje djece.

Njihov identitet bio je tajan i mnogi izvještaji su potvrdili da su potpisale vrlo specifične ugovore o povjerljivosti da bi im se omogućilo da nose djecu ovog poznatog para.

U nedavnom intervjuu za podcast All’s fair with Laura Wasser Kim je detaljnije objasnila kako navigira kroz odnos sa surogat majkama svoje djece.

“Prvo nabavite odvjetnika specijaliziranog za surogat slučajeve pa nakon toga surogat brokera. On nam je preporučio terapeuta koji je prvo obavio razgovor s nama pa onda s kandidatkinjama za surogat majke. U cijelom procesu on je bio nešto slično posredniku”, rekla je Kim.

“Terapeut nam je preporučio da bi bilo dobro da s njima komuniciramo barem jednom tjedno SMS-om i da im se, primjerice, javimo za Majčin dan. Ipak su i one majke te djece i treba pokušati zadržati određenu razinu odnosa”, rekla je Kim i opisala da su se kod prve surogat majke ona i Kanye prvo našli s njom, a nakon toga s cijelom njezinom obitelji (mužem i djecom) koja im je došla u kuću.

“Jednostavno je u cijelom tom susretu bila odlična energija i, kada sam vidjela njezinih dvoje djece, znala sam da je to to”, ispričala je Kim.

Kod druge surogat trudnoće Kim se već osjećala dosta sigurno i nije koristila terapeuta, nego je cijeli proces odabira obavila sama sa suprugom.

“Obje surogat majke bile su upoznate i suglasne s time da se Kanye uključi u proces trudnoće na način koji sam odabere i želi i nije bilo nikakvih problema”, objasnila je.

Reper u prvoj trudnoći nije bio prisutan na porođaju, a u drugoj se dosta kasno uključio u cijeli proces. Bio je upoznat sa svime što se događa i dandanas je uključen u održavanje odnosa s majkama.

Obitelj je obitelj bez obzira na to kako djeca dođu na svijet, ali uvijek je zanimljivo vidjeti kako se određeni roditelji snađu u procesu surogat roditeljstva. Žena koja nosi dijete u vrlo je ranjivoj i osjetljivoj poziciji, a vjerujemo da nositi dijete ovog slavnog para nije najlakše iskustvo samo po sebi.

Više s weba

Najnovije

ZARAZA U REGIJI/ U Srbiji 345 novozaraženih, 12 osoba preminulo, rekordan broj zaraženih i u Hrvatskoj

U Srbiji je u posljednja 24 sata potvrđeno 345 novih slučajeva koronavirusa, na osnovu 7.032 testirana uzorka,...

Suljić: Svakog 11. jula sjećanja se vraćaju kao da je sve bilo jučer (VIDEO)

Preživjela žrtva rata Hasib Suljić danas je u Memorijalnom centru Srebrenica-Potočari, gdje se obilježava 25. godišnjica genocida, ukopao rođaka Hasiba Hasanovića koji...

Nakon kolektivne dženaze u Potočarima: Bijeli nišani ostali u tišini da svjedoče o strahotama genocida

Mezarje Memorijalnog centra Srebrenica - Potočari ponovno je ostalo pusto nakon kolektivne dženaze kojoj su danas prisustvovale hiljade članova porodica žrtava, prijatelja...

Izvoz mesa iz BiH u Tursku biće nastavljen u augustu, zatraženo povećanje kvote

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac i ministri poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Federacije BiH Boris Pašalić...

U rijeci Sani kod Prijedora pronađeno beživotno tijelo žene

U koritu rijeke Sane u Prijedoru danas je pronađeno beživotno tijelo nepoznate ženske osobe - potvrđeno je iz Policijske uprave Prijedor

Možda vas zanima i ovo