blank

Muškarac htio da ima stražnjicu kao Kim Kardašijan i to ga umalo koštalo života

Pročitajte

U POSLJEDNJA 24 SATA/ Deset preminulih osoba u BiH, 160 novozaraženih

U protekla 24 sata u Federaciji BiH testirana su 962 uzorka, od kojih je 77 pozitivno na...

NOVI ZEMLJOTRES U BIH/ Treslo se tlo, građani uznemireni

Na širem području Mostara jutros je došlo do osjetnog zemljotresa jačine 4,2 stepena po Richterovoj skali, javlja...

KRIZNI ŠTAB FBIH/ Kako pozdravljati ljude, a da se ne zarazite koronavirusom

Zdravstveni radnici širom svijeta, pa tako i u Bosni i Hercegovini, svakodnevno apeluju na građane da nose...

Obožavalac Kim Kardašijan je jedva preživio, nakon što je išao u Tursku na plastičnu operaciju da bi imao zadnjicu poput starletine.

Džordan Parke (Jordan Parkey) iz Dadlija u Velikoj Britaniji dva mjeseca se liječio od nekroze nakon prvog estetskog zahvata za koji je dao oko 10.000 eura u Istanbulu u Turskoj.

Parke (27), koji se deklarira kao gej mškarac, potrošio je već oko 150.000 eura na više od 80 zahvata u toku posljednjih osam godina.

Između ostalog, tri puta je operisao nos, ugradio implante u bradu, povećavao usne i ubrizgavao botoks. U Tursku je išao sa namjerom da uveća i podigne zadnjicu, prenosi Blic.rs.

Džordan je rekao da je odlučan u namjeri da ima zadnjicu poput starlete i da ga ništa neće spriječiti u tome da je ima, iako je zbog komplikacija nakon operacije patio od “neizdrživih bolova”.

– Nakon prve operacije mi se na desnoj strani zadnjice pojavila velika rupa puna gnoja i mesa. Bol je bio nesnosan i uprkos tome što su mi rekli da je to sve normalno, kasnije su mi ljekari dijagnosticirali nekrozu i dali antibiotike… Mogao sam da umrem jer sam dobio infekciju nakon operacije koja je opasna po život – rekao je Parke.

Međutim, to ga nije spriječilo da ponovo odleti u Tursku i to u drugu kliniku na novi zahvat.

– To me nije odvratilo od novih operacija, samo sam morao da budem siguran da ću ovog puta operisati zadnjicu u drugoj klinici – rekao je on.

On je ovaj put otišao u kliniku u Izmiru, iako je prethodno nakon komplikacija posle operacije u njoj preminula jedna Britanka. Ipak, on je rekao da je to klinika sa dobrom reputacijom i da je on imao sreće.

– Ja sam veliki fan Kim Kardašijan i njene zadnjice i neću stati dok moja ne bude velika poput njene. Vratio sam se sa druge operacije i ne mogu biti sretniji. U nju su mi prenijeli više masnoće kako bi imala bolji oblik – rekao je Parke.

avaz.ba

Najnovije

U POSLJEDNJA 24 SATA/ Deset preminulih osoba u BiH, 160 novozaraženih

U protekla 24 sata u Federaciji BiH testirana su 962 uzorka, od kojih je 77 pozitivno na...

NOVI ZEMLJOTRES U BIH/ Treslo se tlo, građani uznemireni

Na širem području Mostara jutros je došlo do osjetnog zemljotresa jačine 4,2 stepena po Richterovoj skali, javlja Evropski mediteranski seizmološki centar.

KRIZNI ŠTAB FBIH/ Kako pozdravljati ljude, a da se ne zarazite koronavirusom

Zdravstveni radnici širom svijeta, pa tako i u Bosni i Hercegovini, svakodnevno apeluju na građane da nose maske, izbjegavaju fizički kontakt i...

TRAŽI SE/ Prijavljen nestanak djevojčice iz Lukavca, odveo je 36-godišnji muškarac

Nestanak 15-godišnje djevojčice prijavljeno je juče Policijskoj stanici Lukavac. Kako su istkli iz MUP-a TK, nestanak je u policijsku...

STRUČNJACI UPOZORAVAJU/ Raste broj bolesti koje sa životinja prelaze na čovjeka

Raste broj bolesti izazvanih virusima koji su sa životinja prešli na čovjeka, a jedna od njih je covid-19, navodi skupina stručnjaka u...
blank